Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Gyártástámogató mérnök álláslehetőség

Partnerünk a világ második legnagyobb autóipari klímatechnikai beszállító vállalata, mely világszerte 51 gyártó üzemmel és 3 regionális innovációs központtal rendelkezik. A pécsi gyárban hűtőközegtovábbító rendszereket gyártanak, legyél te is csapattag gyártástámogató mérnökként! 

Junior villamosmérnök álláslehetőség

Egy pécsi cég, ami nem kisebb nevekkel dolgozik együtt gyakran nemzetközi projekteken is, mint például a P&G, Siemens, Tesla, DHL, Lidl, vagy a BAT. A szemléletmód egyszerű: modern technológiával, hozzáadott értéket teremteni, legyen szó saját fejlesztésekről (PLC vezérlés, elektronika, hidrogén energetika) vagy európai szintű lakatos munkáról. 

A fentiek csak a jéghegy csúcsa, rengeteg érdekes dolgot tudhatsz meg arról a magyar vállalatról, amely most junior villamosmérnököt keres.

Tüke Busz Zrt. ELEKTROMOBILITÁSI SZAKEMBER munkatársat keres

A Tüke Busz Zrt. 100%-os önkormányzati tulajdonú cég, melynek fő tevékenysége az autóbusszal történő menetrend szerinti személyszállítás, a közösségi közlekedés biztosítása Pécs Megyei Jogú Város közigazgatási területén. Magyarországon a Társaság rendelkezik a legnagyobb elektromos autóbusz flottával, jelenleg 10 elektromos autóbusszal közlekedünk, a hagyományos üzemmódú autóbuszaink mellett.

Villamosmérnök álláslehetőség

A Carrier Corporation a világ egyik vezető szolgáltatója az innovatív hűtés, biztonság, tűzvédelem és épületautomatizálási technológiák terén. Megbízható és fenntartható megoldásokat fejlesztünk, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a világot jobbá és biztonságosabbá tegyük a jövő generációi számára. Világszerte 53 000 munkatársunk elkötelezettségével továbbra is élen járunk ügyfeleink igényeinek kielégítésében.

IT alkalmazás szakértő álláslehetőség

A(z) Klinikai Központ / Egészségügyi Gazdálkodási Főigazgatóság / Egészségügyi Gazdálkodási Igazgatóság / Egészségügyi Informatikai Alkalmazástámogatási és Fejlesztési Osztály álláspályázatot hirdet "IT alkalmazás szakértő" munkakör betöltésére, az alábbi feltételekkel.

E.ON Villamosmérnök gyakornok pozíció

Az E.ON Hungária Csoport Méréstechnika és energiaellenőrzés osztálya szeretné felhívni a villamosmérnök hallgatók figyelmét az E.ON Jobs oldalon meghirdetett Villamosmérnök gyakornok (Pécs) pozícióra.