Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Gyártástámogató mérnök álláslehetőség

Partnerünk a világ második legnagyobb autóipari klímatechnikai beszállító vállalata, mely világszerte 51 gyártó üzemmel és 3 regionális innovációs központtal rendelkezik. A pécsi gyárban hűtőközegtovábbító rendszereket gyártanak, legyél te is csapattag gyártástámogató mérnökként! 

Junior villamosmérnök álláslehetőség

Egy pécsi cég, ami nem kisebb nevekkel dolgozik együtt gyakran nemzetközi projekteken is, mint például a P&G, Siemens, Tesla, DHL, Lidl, vagy a BAT. A szemléletmód egyszerű: modern technológiával, hozzáadott értéket teremteni, legyen szó saját fejlesztésekről (PLC vezérlés, elektronika, hidrogén energetika) vagy európai szintű lakatos munkáról. 

A fentiek csak a jéghegy csúcsa, rengeteg érdekes dolgot tudhatsz meg arról a magyar vállalatról, amely most junior villamosmérnököt keres.

Tüke Busz Zrt. ELEKTROMOBILITÁSI SZAKEMBER munkatársat keres

A Tüke Busz Zrt. 100%-os önkormányzati tulajdonú cég, melynek fő tevékenysége az autóbusszal történő menetrend szerinti személyszállítás, a közösségi közlekedés biztosítása Pécs Megyei Jogú Város közigazgatási területén. Magyarországon a Társaság rendelkezik a legnagyobb elektromos autóbusz flottával, jelenleg 10 elektromos autóbusszal közlekedünk, a hagyományos üzemmódú autóbuszaink mellett.

Villamosmérnök álláslehetőség

A Carrier Corporation a világ egyik vezető szolgáltatója az innovatív hűtés, biztonság, tűzvédelem és épületautomatizálási technológiák terén. Megbízható és fenntartható megoldásokat fejlesztünk, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a világot jobbá és biztonságosabbá tegyük a jövő generációi számára. Világszerte 53 000 munkatársunk elkötelezettségével továbbra is élen járunk ügyfeleink igényeinek kielégítésében.

IT alkalmazás szakértő álláslehetőség

A(z) Klinikai Központ / Egészségügyi Gazdálkodási Főigazgatóság / Egészségügyi Gazdálkodási Igazgatóság / Egészségügyi Informatikai Alkalmazástámogatási és Fejlesztési Osztály álláspályázatot hirdet "IT alkalmazás szakértő" munkakör betöltésére, az alábbi feltételekkel.

E.ON Villamosmérnök gyakornok pozíció

Az E.ON Hungária Csoport Méréstechnika és energiaellenőrzés osztálya szeretné felhívni a villamosmérnök hallgatók figyelmét az E.ON Jobs oldalon meghirdetett Villamosmérnök gyakornok (Pécs) pozícióra.

Pécsi szoftverfejlesztő munkatárs repülőipari területre

Az osztrák lebringi székhelyű AXIS Flight Training System GmbH Szeptemberben megnyitja pécsi mérnökirodáját és új programozó munkatársakat keres. A vállalat üzleti repülőgépek szimulátorainak fejlesztésére specializálódott és az egyik legjelentősebb iparági szereplővé vált az elmúlt évek során. A teljes mozgó platformmal ellátott és tanúsított szimulátorok fejlesztésének minden lépése házon belül valósul meg, kezdve a tesztrepülések során mért adatok feldolgozásától, a szerkezet megtervezésén keresztül a programozáson át egészen a végszerelésig.