Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Éld ki a kreativitásod!

Ismét nagyszerű lehetőség nyílik, hogy a hallgatók megmutassák tehetségüket! A Zalakerámia és a Magyar Kerámia Szövetség lakberendezői versenyt hirdet tanulók (építész, belső építész, lakberendező, designer szakokon tanulók) és végzett szakemberek részére.

Műszaki ügyintéző

Dombóvári Közös Önkormányzati Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Dombóvári Közös Önkormányzati Hivatal műszaki ügyintéző munkakör betöltésére.

Közösségi faültetésre várjuk Hallgatóinkat

Közösségi faültetésre várjuk Hallgatóinkat

Pécs Városa, a Pécsi Tudományegyetem és az Ökováros Alapítvány faültetést szervez a PTE 650. évfordulója alkalmából a Tüskés réten november 15-16.-án. Minden szerveződő csoport ültethet fát. 

36th eCAADe Conference

The conference theme is “computing for a better tomorrow”. Successful papers will be published in the eCAADe Proceedings (ISBN, Web of Science) and Cumincad (online database). See the full announcement below. We look forward to meeting you all at eCAADe 2018 in Poland!

A mérnöknap nagyberuházásokról, tervezői lehetőségekről szólt

Ezúttal a PTE Műszaki és Informatikai Kar Boszorkány utcai nagyelőadója telt meg a mérnöknapi előadásokra október 26-án, csütörtökön. Nem csoda, hiszen olyan kérdésekről volt szó, hogy milyen milliárdos beruházások lesznek az elkövetkező öt évben a térségben, vagy hogy a Magyar Mérnöki Kamara nemrégiben megválasztott új vezetősége milyen újdonságokat kínál a tagjainak.