Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Állásajánlat

Cégünk, az EMEL Kft. 24 éve működik az építőipari kivitelezés területén. A vállalat dinamikus fejlődésének köszönhetően a jelenlegi mérnöki létszámot fejleszteni kívánjuk.

Siker a Budapest BOX építészeti designpályázaton

Három első helyezettet is díjaztak a Vörösmarty tér új pavilonjaira a Fővárosi Önkormányzat által kiírt Budapest BOX építészeti designpályázat május 21.-i eredményhirdetésén.

KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT

A felsőoktatásról szóló 2005. évi CXXXIX. törvény 104. § (5) bekezdése, valamint a felsőoktatásban részt vevő hallgatók juttatásairól és az általuk fizetendő egyes térítésekről szóló 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet , illetve a Pécsi Tudományegyetem SzMSz 6. számú melléklete, azaz a PTE térítési és juttatási szabályzata 17.§ alapján a 2015/2016-ös tanévre.

Állásajánlat

Az Apollo Tyres Gyöngyöshalászon épülő új gyárába pályakezdő anyag-, gépész-, vegyész- és villamosmérnökök jelentkezését várja.

Enterprise + - hogyan indíts sikeres vállalkozást fiatalon

2015. május 19-én a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara információs napot tart egy Németországban kidolgozott programról, mely a fiatalokat segíti vállalkozóvá válni. A program célja hosszú távon a fiatalkori munkanélküliség csökkentése.