Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Architecture Innovation Class

Education Program by University of Pécs, Faculty of Engineering and IT, Institute of Architecture and Hubei Unversity of Technology, Wuhan, China.

A Pécsi Tudományegyetem, MIK Építész Intézete és a wuhani Hubei University of Technology 2017-ben kezdődő együttműködéséből született meg az un. ’ARCHITECTURE INNOVATION CLASS’ nemzetközi szakmai program az HBUT School of Arts and Design, School of Industrial Design and School of Civil Engineering, Architecture and Environment hallgatói számára.


Az ’ARCHITECTURE INNOVATION CLASS Program’ fő célja, hogy felkészítse a résztvevő hallgatókat a PTE MIK angol nyelvű Építészmérnöki MSc képzésében való részvételre, és befogadható résztanulmányokat biztosítson.
Az ’ARCHITECTURE INNOVATION CLASS Program’ szekunder célja, hogy felkészítse a résztvevő hallgatókat a PTE MIK által indítani tervezett, angol nyelvű Belsőépítész képzésében való részvételre, és befogadható résztanulmányokat biztosítson.
Az ’ARCHITECTURE INNOVATION CLASS Program’ -ot sikeresen teljesítő, HBUT School of Arts and Design hallgatók számára a PTE MIK szabályainak és a PTE Tanulmányi és Vizsgaszabályzatának megfelelő felvételi vizsga után, hallgatói jogviszony létesülése esetén, a PTE MIK angol nyelvű, Építészmérnöki MSc képzési programon 4 szemeszter alatt teljesíthető óratervet biztosít, figyelembe véve a ’ARCHITECTURE INNOVATION CLASS Program’ keretében teljesített, és elismerhető tantárgyakat.
Az ’ARCHITECTURE INNOVATION CLASS Program’ HBUT székhellyel kerül megalapításra, a helyi felsőoktatási-, akadémiai-, törvényi-, és akkreditációs szabályozás szerint. A képzés nyelve angol, tehát az oktatott tantárgyainak legalább  70%-a angol nyelvű.


Kapcsolódó tartalmak