Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

HELLO WOOD Építész Mustra '18

Jelentkezz a legnagyobb hazai építész fesztivál kurzusára!

Idén is minden építész és design képzést folytató egyetem meghirdeti a HELLO WOOD stúdió Építész Mustra ’18 kurzusát.

A’ Design Award & Competition - nevezési felhívás

Az A’ Design Award & Competition a világ legnagyobb zsűrizett design versenye, amelyet évente, nemzetközi szinten szerveznek. A kreatív területek széles skáláján adnak át A’ Design díjakat,azért, hogy a világ bármely országában élő, bármilyen területen alkotó legjobb dizájnerek nyilvánosságot kapjanak. A versenybe nevezett munkákat szakértők értékelik, és egy befolyásos zsűri bírálja el névtelenül, melyet tapasztalt akadémikusok, a sajtó prominens képviselői, és széles körben elismert szakemberek alkotnak. Az A’ Design Award & Competition hírnevet, presztízst, publicitást és nemzetközi elismerést ígér az A’Design Award összes nyertesének az A’ Design díj által, amellyel a nyertes munkákat ünneplik.

ZIEHL-ABEGG ösztöndíj

ZIEHL-ABEGG Motor- és Ventillátorgyártó Kft. elkötelezett az újabb generációk felkarolását tekintve, felsőfokú szakképzés tekintetében közel 10 éves hagyományra tekint vissza a ZIEHL-ABEGG Kft. E célt szolgálja, a pályázóik számát tekintve sikeresnek nevezhető ösztöndíjprogramuk is, melyet ismételten szeretnének meghirdetni a Kar hallgatói körében. 

Kínai Népköztársaság Nagykövetségének 2018-as ösztöndíj pályázat

Kiírásra került a Kínai Népköztársaság Nagykövetségének 2018-as ösztöndíj pályázata.

Kínai állami ösztöndíj több csatornán keresztül is elnyerhető, egyike ennek a nagykövetségi pályázat, de létezik még EU-s diákoknak kiírt pályázat, Konfuciusz Intézeti (Hanban-os) ösztöndíjak, kínai tartományi és egyetemi ösztöndíjak.

1 / 1