Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Felsőoktatási Doktori Hallgatói, Doktorjelölti Kutatói Ösztöndíj ÚNKP-18-3

A pályázat beadási határideje: 2018. május 10.

A program 2018. évben meghirdetésre kerülő ösztöndíjpályázata a kiemelkedő tudományos és művészi eredményeket felmutató doktori képzésben részt vevő hallgatókat, doktorjelölteket támogat, amelynek eredménye magas színvonalú, figyelemre méltó publikáció, egyéb – az adott tudományágban releváns – tudományos, műszaki vagy művészi alkotás, valamint a doktori disszertáció (PhD, DLA) megfelelő megalapozása.

Felsőoktatási Mesterképzés Hallgatói Kutatói Ösztöndíj ÚNKP-18-2

A pályázat beadási határideje: 2018. május 10.

A program 2018. évben meghirdetésre kerülő ösztöndíjpályázata a felsőoktatásban, mester (osztatlan) képzésben részt vevő hallgatókat támogat, akik a felsőoktatási intézményben eredményes kutatási és alkotói tevékenységet folytatnak, amelynek eredménye publikáció, tudományos cikk vagy TDK-dolgozat, egyéb – az adott tudományágban releváns – tudományos, műszaki vagy művészi alkotás, a doktori tanulmányokra való felkészülés.

Felsőoktatási Alapképzés Hallgatói Kutatói Ösztöndíj ÚNKP-18-1

A pályázat beadási határideje: 2018. május 10.

A program 2018. évben meghirdetésre kerülő ösztöndíjpályázata a felsőoktatásban, alapképzésben részt vevő hallgatókat támogat, akik a felsőoktatási intézményben eredményes kutatási és alkotói tevékenységet folytatnak, amelynek eredménye tudományos cikk vagy TDK-dolgozat, egyéb – az adott tudományágban releváns – tudományos, műszaki vagy művészi alkotás.

PTE Innovációs nap 2018

Csak elindulni nehéz, szokták mondani…
…de nem lehetetlen, hangzik aztán néhány bátorító szó is.

Van egy innovatív ötleted? Kutató vagy és az elért eredmények a fiókodban porosodnak? Kreatív személyiséged még senki nem fedezte fel? Megmutatnád magad a nagyvilágnak? Vagy egyszerűen csak inspirálódnál mások ötletei hallatán?

Hungarian Cubes Workshop

Hungarian Cubes Workshop

Beadási határideje: 2018. május 8.

Hungarian Cubes Workshop 2018 május 14-19 és kiállítás 2018 május 19 - 2018 június 16.

PTE Innovációs Díj 2018

PTE Innovációs Díj 2018

A Pécsi Tudományegyetem egyik fő célkitűzése a „vállalkozó egyetemi” szemlélet és működés kialakítása. Ennek keretében célunk az Egyetem azon kutatóinak, PhD hallgatóinak és hallgatóinak támogatása, akik olyan innovatív megoldásokon, kutatási projekteken dolgoznak, amelyek rendelkeznek akkora üzleti értékpotenciállal, amellyel a PTE eredményesen tud megjelenni a hazai vagy akár a világpiacon.

Otthon a családnak

Pályaművek beérkezésének határideje: 2018. április 29.

A Horizont Global Kft. „Otthon a családnak” programjának keretében hallgatói pályázatot írt ki.

Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj 2018

Beadási határidő: 4 szakaszban, 1. szakasz: 03.22-05.31

A Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj 2018. évi keretében 8-35 éves, kiemelkedően tehetséges fiatalok pályázhatnak 100 ezer - 1 millió forint elnyerésére.