Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Aktuális tájékoztatás a MIK koronavírussal kapcsolatos működéséről

Aktuális tájékoztatás a MIK koronavírussal kapcsolatos működéséről

Kedves Hallgatók és Kollégák! 

A jelenlegi veszélyhelyzet idején is Hallgatóink és Dolgozóink biztonsága az elsődleges. A Műszaki és Informatikai Kar (a továbbiakban: Kar) a takarítási szolgálattól fokozott figyelmet kért a higiéniés feltételek biztosítása érdekében.

A Kar aktuális közléseiről a továbbiakban is a kari honlapon tájékozódhatnak: https://mik.pte.hu/

A PTE MIK könyvtár jelenlegi rendje

A PTE MIK könyvtár jelenlegi rendje

Felhívjuk tisztelt olvasóink figyelmét, hogy a 484/2020. (XI. 10.) sz. Kormányrendelet értelmében – a vészhelyzetre való tekintettel – a PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont teljes hálózata – a Tudásközpont és kari könyvtári egységek – 2020. november 11-től 30 napra bezárnak! 

SZTE Diplomadíj Pályázat 2021

A Szilikátipari Tudományos Egyesület pályázatot hirdet szilikátipari témát feldolgozó diplomamunkák (szakdolgozatok) díjazására.

Tedd láthatóvá a tudást!

Tedd láthatóvá a tudást!

A Ludwig Múzeum és a British Council felhívást hirdet egyetemistáknak kutatási témájuk vizuális és szemléletes bemutatására. Ha érdekel a tudomány, a vizualitás és a művészet találkozása, akkor ez a te kihívásod!

TCS CodeVita programozási verseny felhívás

A Tata Consultancy Services - a világ 3.legnagyobb informatikai vállalata - idén 9. alkalommal hirdeti meg a TCS CodeVita elnevezésű, globális programozó versenyét diákok számára, melynek összdíjazása 20.000 USD.