Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Aktuális tájékoztatás a MIK koronavírussal kapcsolatos működéséről

 Kedves Hallgatók és Kollégák!

Magyarország Kormánya 2020. 03. 12-én rendkívüli veszélyhelyzetet rendelet el az új koronavírus járvány miatt, mely a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatika Karán azt jelenti, hogy 2020. 03.23-tól visszavonásig távoktatási rendszerre állunk át. A PTE szintű intézkedésekről naprakész információkat itt talál: https://univpecs.com/covid_19/intezkedesek_koronavirussal_kapcsolatban


online webinárium sorozat

Az NKFI Hivatal, a Magyar Bioeconomy Klaszter és az Agrárminisztérium összefogásában online webinárium sorozat kerül megrendezésre júniusban. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Diplomadíj 2020

Kedves Diplomázó Építész(mérnök), Belsőépítész, Tájépítész(mérnök) és Településmérnök hallgatók!

Training possibilities to work with stainless steels

In a rapidly changing world, where building resilient infrastructure and sustainable architectural marvels is a must, stainless steels can be of help. Therefore, the International Stainless Steel Forum (ISSF) wants to inform you about the possibilities with this material. We would like to highlight two different training possibilities.

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra

A Mészáros Lázár ösztöndíjat elnyert hallgatókkal köthető ösztöndíjszerződésekről, valamint az ösztöndíjak folyósításának rendjéről szóló 45/2017. (VIII. 31.) HM utasítás alapján a katonai oktatást is folytató intézményekben nem megszerezhető végzettséget igénylő beosztások feltöltése érdekében Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére.