Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Összekötve a sikerrel - Hatékony LinkedIn profil A-tól Z-ig

A háromórás online workshop fő célkitűzése, hogy megismertesse Veled a LinkedIn felületének hasznos elemeit, és megadja Számodra azokat az alapokat, amik révén egy „ütős” álláskeresői profilt állíthatsz össze, hogy minél előbb találd meg azt az állást, ami igazán Neked való. 

Időpont: 2021. október 2., 10:00-13:00
Helyszín: ONLINE (Microsoft Teams)

Mecenatura 2021 Gyakori kérdések

Mind a 4 alprogramra vonatkozó válaszok. A Mecenatúra 2021 lehetőségeiről a csatolt dokumentumban olvashatnak még többet.

Soós Ernő Ifjú Kutatói Díj

A Soós Ernő Kutató-Fejlesztő Központ meghirdeti a Soós Ernő Ifjú Kutatói Díj diplomamunka és PhD disszertáció pályázatot. Azon pályázók jelentkezését várjuk angol vagy magyar nyelven, akik a víz- vagy szennyvízkezelés aktuális kérdéseivel foglalkoznak.

Zöld Egyetem Program

Kedves Zöld Egyetem Programban Résztvevők!

 

Ezúton ajánljuk szíves figyelmetekbe az Európai Mobilitási Hét programjait: 2021.09.16-22.

A 2021-es EURÓPAI MOBILITÁSI HÉT kampány arra ösztönzi az egyetemi és pécsi polgárokat, hogy válasszanak alternatív közlekedési módokat, illetve a sétát és a biztonságos kerékpározást kombinálják a tömegközlekedéssel.

Meghirdette idei tanulmányi ösztöndíjprogramját a Paks II. Zrt.

A Paks II. Zrt. ismét meghirdette az „Atomenergia – A biztos jövő” Tanulmányi Ösztöndíjprogramot, amelyre középiskolások és egyetemisták pályázatait várják. Mittler István, a Paks II. Zrt. kommunikációs igazgatója kiemelte: az ösztöndíj az első lépés lehet a fiatalok számára, ha csatlakozni szeretnének a projekthez.

Országos Urbanisztikai Konferencia

A Magyar Urbanisztikai Társaság 2021. október 21-22-én 27. alkalommal rendezi meg az Országos Urbanisztikai Konferenciát a Debreceni Egyetem Műszaki Karán. A konferencia idei témája Újraiparosodó városaink, melyet több plenáris előadás és számos szekcióelőadás keretében járunk körül. A konferencia a városok és a megjelenő ipari nagyvállalatok kapcsolatát vizsgálja, hogy az „újraiparosodás” milyen hatással van a városok működésére, döntéshozatalára, társadalmi, gazdasági folyamataira, természeti és épített környezetére.