Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Software Developers (m/f) - Careon GmbH

Are you a looking for an interesting job in Germany? Are you a team player and open for new experiences? Do you like living in a vibrant university town?

ÜZLETI SZAKNYELVI VIZSGA

A vizsgázók a középfokú angol és német üzleti szaknyelvi vizsga A szóbeli, B írásbeli és C komplex típusát választhatják. A vizsgáról információ a www.bgf.nyelvvizsgak.hu honlapon található.

ÁLLÁSAJÁNLAT: PÁLYAKEZDŐ GÉPÉSZMÉNÖK

Ügyfelünk egy amerikai központú vállalatcsoport tagjaként ipari folyamatszabályozó és mérő berendezések gyártásával és összeszerelésével foglalkozik Székesfehérváron. Az anyavállalat még több figyelmet szentel a magyar gyár számára, ezért egy műszaki kompetencia központ kiépítése folyik, ezen felül újabb szelepgyártási projektek áttelepítése történik folyamatosan. A megnövekedett munkamennyiség megkívánja a szakértő csapat bővülését, ezért a cég munkatársi gárdája keres munkatársat az alábbi pozíciókba: PÁLYAKEZDŐ GÉPÉSZMÉRNÖK
 
A pozícióban a leendő munkatársak többnyire külföldi vevői műszaki támogatást nyújtanak az új kompetencia központban, így a munkanyelv az angol.

A pécsiek remekeltek az irányítástechnikai programozó versenyen

„A pécsiek remekeltek az irányítástechnikai programozó versenyen” – adta hírül a szegedma.hu internetes portál hallgatóink újabb sikerét. Három fős csapatunk a XVIII. Országos Irányítástechnikai Programozó Verseny első helyezése mellett a legjobb házi feladatnak járó különdíjat is elhozta.