Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Ingyenes próbanyelvvizsga

Ingyenes próbanyelvvizsgát tartunk a diplomafeltételként is elfogadott, államilag elismert Zöld Út (általános műszaki) és LEXINFO (informatikai) angol és német nyelvvizsgák írásbeli részéből.

Figyelem III. és IV. éves hallgatók!

PTE PMMIK Környezetmérnök Hallgatók!Ez úton szeretnék értesíteni benneteket, hogy 2011. november 17-én (csütörtökön) a III. és IV. évfolyamos hallgatók kötelező tanulmányi kirándulás gyülekezőjének időpontja: 6:30 a Műszaki Kar (7624 Pécs, Boszorkány u. 2.) Főépület előtti parkoló. A kiránduláson részt vett hallgatókkal jelenléti ívet íratunk alá, aki a kiránduláson nem vesz részt orvosi igazolást köteles hozni. Üdvözlettel:Drégelyi-Kiss Gabriella

Figyelem III. és IV. éves hallgatók!

PTE PMMIK Környezetmérnök Hallgatók!
Ez úton szeretnék értesíteni benneteket, hogy 2011. november 17-én (csütörtökön) a III. és IV. évfolyamos hallgatók kötelező tanulmányi kirándulás gyülekezőjének időpontja: 6:30 a Műszaki Kar (7624 Pécs, Boszorkány u. 2.) Főépület előtti parkoló. A kiránduláson részt vett hallgatókkal jelenléti ívet íratunk alá, aki a kiránduláson nem vesz részt orvosi igazolást köteles hozni. Üdvözlettel:
Drégelyi-Kiss Gabriella

Tudományos Diákköri Konferencia

Tisztelt Érdeklődők!



Idén ismét megrendezésre kerül a Tudományos Diákköri Konferencia, amelynek keretében Környezetmérnöki tudományok szekcióülés is lesz.

Szekcióülés időpontja: 2011. november 29. 13^00

Szekcióülés helyszíne:  PTE PMMIK A019 terem



Minden Érdeklődőt szeretettel várunk!

Projekt prezentáció

Történelmi építmények vizsgálata - Projekt prezentáció

A prezentáció időpontja: 2011. december 9.

Helyszíne: Eszék, Horvátország

Vulcanus in Japan

Az EU-Japán Ipari Együttműködési Központ a 2012/13-as tanévre is meghirdette a Vulcanus in Japan programot, amely négy hónapos intenzív japán nyelvtanfolyamot és nyolc hónapos szakmai gyakorlatot tesz lehetővé vezető japán ipari cégeknél.