Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Figyelem!

Kedves Környezetmérnök Hallgatók! A héten a titkárnőnk hiányzik,ezért kérlek benneteket,akinek kötelező az ökoindustria kirándulás( III-IV. évfolyamos hallgatók),jelentkezzen Drégelyi-Kiss Gabriellánál! (személyigazolvány szám szükséges)

Külföldi tanulmányi ösztöndíj

Pályázat Erasmus Mundus ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíj külföldi mesterképzésen való tanulmányok folytatására ad lehetőséget gépészmérnök és villamosmérnök hallgatóknak. 

Magyar-Izraeli Ipari Kutatás-fejlesztési Co-funding Együttműködési Pályázat (TET_IL)

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség pályázatot hirdet a kétoldalú magyar-izraeli Tudományos és Technológiai Együttműködésben (TÉT) folyó ipari kutatás-fejlesztési projektek támogatására, az NFÜ és az izraeli MATIMOP-Israeli Industry Center for R&D közös nemzetközi kutatás együttműködési programja keretében.

A pályázatok beadási határideje: 2011. december 20.

Helyiségek, épületek légtömörségének vizsgálata energetikai és hőérzeti szempontból

A Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar és az Eszéki Josip Juraj Strossmayer Egyetem Építőipari Kar tisztelettel meghívja a Helyiségek, épületek légtömörségének vizsgálata energetikai és hőérzeti szempontból c. projekt nyitórendezvényére és a hozzá kapcsolódó nemzetközi konferenciára. 

Időpont: 2011. november 7. 14.00-18.30.
Helyszín: PTE PMMIK A019-es terem

Tettekkel az ötletekért

A Körber AG és a Hauni az NIT-val (Northern Institute of Technology Management) ösztöndíj programot hirdet.

TDK kutatási témák

PTE-PMMK Környezetmérnöki Szak Tudományos Diák Kör   TDK KUTATÁSI TÉMÁK 2. ÉVES HALLGATÓK RÉSZÉRE (A lap alján az általános bemutatást követően mindenki számára letölthető a stilisztikai,formai követelmény rendszer valamint a kutatási témák!)

TDK kutatási témák

PTE-PMMK Környezetmérnöki Szak Tudományos Diák Kör

 

TDK KUTATÁSI TÉMÁK 2. ÉVES HALLGATÓK RÉSZÉRE

(A lap alján az általános bemutatást követően mindenki számára letölthető a stilisztikai,formai követelmény rendszer valamint a kutatási témák!)