Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

A Culture Program aktuális pályázati felhívásai

Pályázható az Európai Bizottság által közzétett Culture Program több pályázati kiírása is. A Program célja, hogy a részt vevő országok kulturális szereplői közötti együttműködés fejlesztésével hozzájáruljon annak, a közös kulturális örökségen alapuló kulturális térségnek a gyarapodásához, amelyen az európai polgárok osztoznak, illetve bátorítsa az európai polgári azonosságtudat kialakulását.

Harsányi István-díj

A hazai menedzserképzés elősegítése, illetve a menedzsment ismeretek elsajátítása céljából magánkezdeményezés alapján 1991-ben életre hívott, a Magyar Innovációs Szövetség által gesztorált és a Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság által támogatott közhasznú Manager Képzés Alapítvány, elsősorban a gazdasági, a műszaki és a természet-tudományi felsőfokú intézményekben graduális és posztgraduális, valamint a PhD-képzés keretében tanuló hallgatók menedzsment ismereteinek bővítését, gyakorlatban történő alkalmazását hivatott elősegíteni. 

Kutatói együttműködés az Egyesült Királysággal

Az Egyesült Királyság olyan PhD fokozattal rendelkező kutatók jelentkezését várja a "Royal Society International Exchanges" programra, akik szívesen vennének részt közös kutatási projektekben Nagy-Britanniában. 

Ingyenes képzések PTE munkatársaknak

A TÁMOP 4.1.2-08/1/C számú „Vezetők és oktatók képzése a Pécsi Tudományegyetemen” elnevezésű projekt keretében az alábbi ingyenes tréningek kerülnek megrendezésre.