Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

ÉPÍTÉSZET MA / PRAKTIKUM

Kedves Építészet iránt érdeklődő Barátaink!
ÉPÍTÉSZET MA / PRAKTIKUM keretein belül szeretettel meghívunk mindenkit a Zsolnay (Kulturális) Negyed projekt kivitelezési munkáinak bejárására.

ZÁRÓVIZSGÁRA JELENTKEZÉS

Felhívjuk a végzős hallgatók figyelmét, hogy a záróvizsgára való jelentkezés a kari honlapról letölthető adatlap kitöltésével, To-ra való leadásával történik.
A jelentkezés leadási határideje: 2011.06.03.

A Pollack szakkollégiuma felvételt hirdet

A Pollack szakkollégiuma - a Juhász Jenő Szakkollégium (JJSz) - 2003-ban alakult. Célja, hogy lehetőségeket biztosítson a PMMK tehetséges hallgatóinak a további fejlődésre, plusz ismeretek megszerzésére és mindehhez tárgyi és személyi feltételeket is biztosítson.

Juhász Jenő Konferencia

2011. május 19-én 15 órától kerül sor a Juhász Jenő Szakkollégium konferenciájára, idén harmadik alkalommal. A konferencia célja, hogy a szakkollégisták bemutathassák ez évi munkáikat egy szélesebb fórumon.

A PTE Grastyán Endre Szakkollégium felvételt hirdet

A PTE Grastyán Endre Szakkollégium felvételt hirdet a 2011/12-es tanévre. A szakkollégiumba a Pécsi Tudományegyetem bármely karán és évfolyamán tanuló nappali tagozatos, graduális vagy doktori képzésben résztvevő hallgatója felvételizhet.