Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Growww2012 Friss Diplomás Program

A MOL-csoport 2012-ben hatodik alkalommal indítja el Friss Diplomás Programját Growww2012 néven, azzal a céllal, hogy ambiciózus, stratégiai céljai megvalósításához magasan kvalifikált, tehetséges, szakmájunk iránt elhivatott és elkötelezett kollégákkal erősítse tovább csapatát.

Energy Challenge - Energize Your Brain

Idén először kerül megrendezésre az ExxonMobil Energy Challenge országos verseny, mely során a résztvevők változatos kihívások teljesítésén keresztül nyerhetik el a fődíjat, és indíthatják be karrierjüket a világ legnagyobb magántulajdonában lévő olajvállalatánál.

Pollack EXPO

Mindenki figyelmét felhívnánk,hogy a letölthető dokumentumban leírtak alapján vegyen részt a Pollack EXPO-n! Részvétel kötelező!

Pollack EXPO

Mindenki figyelmét felhívnánk,hogy a letölthető dokumentumban leírtak alapján vegyen részt a Pollack EXPO-n!

Részvétel kötelező!

Hajós György Matematika Verseny

A  2012. évi országos „Hajós György Matematika Verseny” helyi válogatóját 2012. március 05-én  1815 órától  a 017-es teremben tartjuk.

Pollack Expo 2012

2012. március 1-2-án kerül megrendezésre szakkiállításunk a pécsi  Expo Centerben, ahová várjuk a villamos, informatika, gépész és építő szakterületek újdonságait bemutató régi és új kiállítóinkat.