Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Adó 1%

Kedves barátaim, kollégáim, volt és jelenlegi hallgatóim!

Adó 1%

Kedves barátaim, kollégáim, volt és jelenlegi hallgatóim!

Pályázati felhívás az SZJA 1%-ának felajánlásából származó bevételek felhasználására

A Pécsi Tudományegyetem Alapítvány a alapító okiratában megfogalmazott célkitűzéseknek megfelelően a PTE szakmai tevékenységének fejlesztése és korszerűsítése, valamint a kiemelkedő szakmai eredményeket felmutató oktatók, kutatók, hallgatók és egyetemi munkatársak támogatása céljából a személyi jövedelemadó 1 %-ának felajánlásából és magánszemélyek egyéb adományaiból származó, 2011. évi bevételének felhasználására az alábbi pályázati felhívást teszi közzé.

Growww2012 Friss Diplomás Program

A MOL-csoport 2012-ben hatodik alkalommal indítja el Friss Diplomás Programját Growww2012 néven, azzal a céllal, hogy ambiciózus, stratégiai céljai megvalósításához magasan kvalifikált, tehetséges, szakmájunk iránt elhivatott és elkötelezett kollégákkal erősítse tovább csapatát.

Energy Challenge - Energize Your Brain

Idén először kerül megrendezésre az ExxonMobil Energy Challenge országos verseny, mely során a résztvevők változatos kihívások teljesítésén keresztül nyerhetik el a fődíjat, és indíthatják be karrierjüket a világ legnagyobb magántulajdonában lévő olajvállalatánál.