Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

CEEPUS hálózati pályázatok

Nemzetközi pályázati lehetőségek a felsőoktatás fejlesztésében Európán belül és a világban.

Állásajánlat - Informatikai munkatárs mérnöki területre

Székesfehérvári multinacionális partnercégünk csapatába keresünk megoldás orientált, komplex IT ismeretekkel és angol nyelvtudással munkatársakat az alábbi munkakörbe:
Informatikai munkatárs mérnöki területre

 

Dr. Bachman Zoltán Prima Primissima-díjas

Tizenegyedik alkalommal adták át pénteken este a Prima Primissima-díjakat a magyar szellemi élet, művészet, kultúra, tudomány és sport kiemelkedő képviselőinek a Művészetek Palotájában. Prof. Dr. Bachman Zoltán, karunk Kossuth- és Ybl-díjas egyetemi tanára a „Magyar építészet és építőművészet” kategóriában vehette át a rangos elismerést.

Építész nyíltnap és workshop

Az Irány Pécs nonprofit Kft, a Kulturális LABOR Szociális Szövetkezet, Pécs Megyei Jogú Város VárosMhely és a PTE PMMIK Pollack Manufactura együttmködésének keretében tervezzünk kerékpár tárolókat Pécs város három turisztikailag frekventált helyszínére, egyedi, látványában különleges arcot mutató kivitelben, mely késbb a város meghatározó pontjává válhat az itt élk számára!

A Budai-Városkapu iskola Bártfa utcai intézményegysége, Pécs Megyei Jogú Város VárosMhely, a PTE Mvészeti Kar és a PTE PMMIK Pollack Manufactura együttmködésének keretében tervezzünk a Bártfa utcai általános iskola új arculatának megfelelbelsépítészeti koncepciót a jövgenerációinak! 

Pollackos Kick-box siker!!!

HÁRSÁGYI ROLAND (PTE PEAC RFC) Építészmérnök alapszakos hallgatónk a 2013. évi junior I. II. és felnőtt - Full-Contact, Low-Kick & K1 Magyar Bajnokság I. fordulójában Pécsett Full-Contact Low-Kick kategóriában 1. helyezést ért el.