Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

DJKB Fogadóidő

2013.05.28. (kedd) a DJKB fogadóideje ELMARAD.

Megértéseteket Köszönjük!

Kosármeccset közvetítettek televíziós hallgatóink

Televízióműsor-gyártó felsőfokú szakképzésünk végzős hallgatói szakmai gyakorlatuk keretében négy kamerás, élő közvetítést készítettek a PVSK Pannon Power NBI-es férfi korsárlabda csapat hazai mérkőzéséről. A fiatalok terepszemle után előkészítették a produkciót, legyártották, majd utómunkálták. A közvetítés lebonyolítása igazi csapatmunka volt!

(További képek láthatók a címre kattintva.) 

FELVÉTELI IDŐPONTOK

Alapképzésben, osztatlan képzésben, mesterképzésben meghirdetett szakok

Pollackosok az IDK2013-n!

A Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata hagyományteremtő céllal egy nemzetközi több tudományterületet összefogó tudományos konferenciát szervezett Interdiszciplináris Doktorandusz Konferencia (IDK 2013) néven, mely 2013. május 15-17 között került megrendezésre a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpontjában. 

Felvételi

Kedves felvételizők! A belsőépítész és környezettervező művész (MA) felvételijéhez az alábbi dokumentumokban találtok információkat. A felvételire hozz magaddal rajzi segédeszközöket az általad szimpatikusnak vélt technikához valamint 10 db A3-as műszaki rajzlapot, 1 db A2-es műszaki rajzlapot, pauszpapírt. A felvételi helye és időpontja: Pécs, Rókus utca 2. Építész Stúdió 2013. 06. 07.  10:00 óra Belsőépítészeti és Környezettervezési Tanszék

Felvételi

Kedves felvételizők!

A belsőépítész és környezettervező művész (MA) felvételijéhez az alábbi dokumentumokban találtok információkat. A felvételire hozz magaddal rajzi segédeszközöket az általad szimpatikusnak vélt technikához valamint 10 db A3-as műszaki rajzlapot, 1 db A2-es műszaki rajzlapot, pauszpapírt.

A felvételi helye és időpontja: Pécs, Rókus utca 2. Építész Stúdió 2013. 06. 07.  10:00 óra

Belsőépítészeti és Környezettervezési Tanszék

General Engineering Bachelor Exchange Semester at the Deggendorf University, Germany

Starting in October 2013, Deggendorf University will be offering a General Engineering Technology course for English speaking students.

This course is a fully accredited exchange semester in which Bachelor students can complete one of their college semesters and earn up to 30 credits whilst learning German as a foreign language.

ZÁRÓVIZSGÁRA JELENTKEZÉS

Felhívjuk a végzős hallgatók figyelmét, hogy a záróvizsgára való jelentkezés csak abban az eseten érvényes, ha az alábbi nyomtatványt kitöltve, aláírva leadják a Tanulmányi Osztályon.

adategyeztetés

Leadási határidő: 2013. június 7.