Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Felvételi

Kedves felvételizők!

A belsőépítész és környezettervező művész (MA) felvételijéhez az alábbi dokumentumokban találtok információkat. A felvételire hozz magaddal rajzi segédeszközöket az általad szimpatikusnak vélt technikához valamint 10 db A3-as műszaki rajzlapot, 1 db A2-es műszaki rajzlapot, pauszpapírt.

A felvételi helye és időpontja: Pécs, Rókus utca 2. Építész Stúdió 2013. 06. 07.  10:00 óra

Belsőépítészeti és Környezettervezési Tanszék

General Engineering Bachelor Exchange Semester at the Deggendorf University, Germany

Starting in October 2013, Deggendorf University will be offering a General Engineering Technology course for English speaking students.

This course is a fully accredited exchange semester in which Bachelor students can complete one of their college semesters and earn up to 30 credits whilst learning German as a foreign language.

ZÁRÓVIZSGÁRA JELENTKEZÉS

Felhívjuk a végzős hallgatók figyelmét, hogy a záróvizsgára való jelentkezés csak abban az eseten érvényes, ha az alábbi nyomtatványt kitöltve, aláírva leadják a Tanulmányi Osztályon.

adategyeztetés

Leadási határidő: 2013. június 7.

Web karbantartás

Értesítünk minden felhasználónkat, hogy karbantartási munkálatok miatt a PMMIK Webes rendszerei nem, vagy csak korlátozottan lesznek elérhetőek csütörtök este (2013. 05. 16.) 19:00 és 20:30 között. A karbantartás érint minden webes alkalmazást, beleértve a beadást és a teremfoglalást is.

 

Elhunyt Dr. Tornai László

A PTE Pollack Mihály Műszaki és Informatikai kar Gépészeti Intézetének Gépszerkezettan Tanszéke fájdalommal tudatja mindazokkal, akik tisztelték és szerették, hogy volt Tanszékvezetőnk és Intézetigazgatónk DR. TORNAI LÁSZLÓ Okl. közlekedésmérnök főiskolai tanár 85 éves korában súlyos betegségben 2013. május 2-án elhunyt.

Simonyi Nyári Egyetem

Tisztelt Hallgatótársaim!

Idén nyáron is elindul a PTE Közgazdaságtudományi karán a Simonyi Nyári Egyetem. A Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar lehetőséget kapott, hogy 10 hallgatónak helyet biztosítson a programban! A 6 hetes képzés június 14-től július 22-ig tart. A programra, a PTE minden karáról várják az üzleti élet iránt érdeklődő, angolul beszélő hallgatókat. Ezzel a nyári egyetemmel kiváltható a kötelező gyakorlat. A 6 hetes képzés után minden hallgató beszámolót ír, amit a karnak benyújt, ezzel igazolja, hogy részt vett a képzésen! Elsősorban gépész, villamos, informatikus hallgatóknak ajánljuk, de a többi szakról is jelentkezhetnek!

További információk és jelentkezés: http://portal.ktk.pte.hu/index.php?p=contents&cid=1528