Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Elismerés tehetséggondozásért

A PTE Rektori Hivatal Tehetséggondozási Csoportja 2013. május 7-én díjazta azokat az oktatókat és hallgatókat, akik kiemelkedő munkát végeztek a tehetséggondozás területén.

Karunkon Dr. Bachmann Bálint dékán és Kósa Balázs DLA doktorandusz hallgató, a b2 Innovációs Hallgatói Csoport elnöke vehetett át elismerő oklevelet Dr. Erostyák Jánostól, a Rektori Hivatal Tehetséggondozási Csoport vezetőjétől, elkötelezett és eredményes tehetséggondozó tevékenységükért.

Gratulálunk az elismeréshez!       

Szakmai gyakorlat Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Építésigazgatási Csoport

Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri HivatalaÉpítésigazgatási Csoportja széleskörű gyakorlati tapasztalatot tudna biztosítani azon építészmérnök,környezetmérnök, településmérnök, építőmérnök, építettkörnyezetmérnök-asszisztens, földmérő szakos hallgatók számára, akik a szakmai gyakorlat alatthasznos munkát szeretnének végezni.Az egész év folyamán kb. 5-6 tanulót tudunk egyszerre fogadni. Munka során 35 év,különböző iratkezelési szabályzatait kell párhuzamosan és egymástól külön kezelvealkalmaznunk. A - hallgatók tudásszintjéhez megfelelő - munkához szükségesgyakorlati ismeretek átadására és a munkák betanítására tapasztalt kollegáinkkészséggel rendelkezésre állnak.

Tanulj Japánban!

A japán kormány ösztöndíjai

Pályázatok Beérkezési határideje: 2013. június 19.

Aix 2040

Harmadik ízben rendezték meg 2013. április 6-13. között az „Aix 2040” Workshop-ot. A Workshop hagyományosan Pécs város és Aix en Provance testvérvárosi kapcsolatának jegyében zajlott és a résztvevők urbanisztika témakörében felmerülő kérdésfeltevésekre kerestek válaszokat. Ebben az évben egy időutazásra hívták a 40 marseille-i építész és 5 pécsi építőművész hallgatókból álló csapatokat a szervezők. Az „Aix en Provance 2040” városképének és külvárosának látványát és megóvását álmodhatták meg a jelentkezők. Az egy hetes rendezvényt a szakma ünnepeként kezelték, s a magas színvonalú műhelymunkát komoly sajtóvisszhang kísérte.

Manager Képzés Alapítvány

PÁLYÁZATI KIÍRÁS„Harsányi István-díj” elnyerésére


A hazai menedzserképzés elősegítése, ill. a menedzsment ismeretek elsajátítása céljából, magánkezdeményezésalapján 1991-ben életre hívott, a Magyar Innovációs Szövetség által gesztorált és a Szervezési és VezetésiTudományos Társaság által támogatott közhasznú Manager Képzés Alapítvány, elsősorban a gazdasági,a műszaki és a természet-tudományi felsőfokú intézményekben graduális és posztgraduális, valamint a PhD-képzés keretében tanuló hallgatók menedzsment ismereteinek bővítését, gyakorlatban történő alkalmazásáthivatott elősegíteni.

 

Dokumentum-->>