Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Ericsson Bajnokság - programozó-verseny / YOUR C++HANCE TO CHANGE THE WORLD

Kiíró: Ericsson Magyarország

Határidő: 2014.10.29.

Pályázhat: hallgatók és frissdiplomások

 

Érdekel a C++ programozás? Szeretsz versenyezni? És utazni? Szoftverfejlesztői vagy programozói munkát szeretnél, olyat, ahol Te is formálhatod a jövő technológiáját?

Ha igen, jó helyen jársz! Az Ericsson C++ Programozó Bajnokság országos szakmai verseny hallgatóknak és frissdiplomásoknak.

Miért érdemes részt venni?

Izgalmas szakmai kihívás, új tapasztalat egy tekintélyes céggel együttműködve.

Ha bejutsz a döntőbe, azzal egyúttal teljesíted az Ericsson K+F Központ szakmai felvételi tesztjét és egy lépéssel közelebb kerülsz az Ericssonos karrierhez!

Eljuthatsz Stockholmba és az Ericsson Studioba, ahol a jövőbe mutató technológiai megoldásokba is bepillantást nyerhetsz, valamint a győztes csapat minden tagja 1-1 4G képes tablet boldog tulajdonosa is lehet.

Ha épp lecsúsztok az első helyről, akkor sem lesz okotok szomorkodni, mivel a második helyezett szintén 4G képes tablettel gazdagodik, valamint a harmadik helyen végzett csapat tagjai egy-egy SSD 120 GB meghajtót nyerhetnek.

Mi a feladat?

A verseny három fordulós. Az első két forduló online zajlik, kvíz és C++ programozási feladatok megoldását (a kódot) kell beküldeni, melyeket az Ericsson szakemberei, a feladat kiírói értékelnek.

A 2. selejtező forduló eredményét követően a legjobb 10 csapat jut tovább az országos döntőbe, mely Budapesten az Ericsson központjában kerül megrendezésre.

Részvételi feltételek

A versenyre egyetemi/főiskolai hallgatók és frissdiplomások jelentkezését várjuk. Frissdiplomásnak számít, aki 2013-ban vagy 2014-ben diplomázott.

A versenyre 3 fős csapatokat várunk, kevesebb vagy több csapattaggal nem lehet részt venni.

A versenyben az Ericsson munkatársai nem vehetnek részt.

Időzítés

Regisztrációs határidő a versenyre: 2014. október 29.

3 fős csapatok jelentkezését várjuk. Regisztrációs kódért keresd iskolád helyi szervezőjét!

Online selejtező

1. forduló: 2014.10.31-11.05.

2. forduló: 2014.11.07-24.

Döntő: 2014. december 05.

A döntőbe a 10 legeredményesebb csapat kerül be a selejtezők eredményei alapján. A döntő helyszíne az Ericsson budapesti székháza.

További információ: http://www.ericssonbajnoksag.hu/bajnoksag