Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Neptun karbantartás

Kedves Hallgatóink! Értesítem Önöket, hogy a Neptun tanulmányi rendszer adatbázis karbantartási munkálata miatt előreláthatólag 2019.07.15-2019.07.19. között nem működikEzen okból a Tanulmányi Osztály munkatársainak nem áll módjában jogviszony igazolást, kreditigazolást kiadni, abszolváltatást végezni, adatváltozást bejegyezni stb. Oklevél átvételére és nyelvvizsga bemutatásra van lehetőség. Megértésüket köszönjük!  Tanulmányi Osztály 

Állásajánlat

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatal Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya álláspályázatot hirdetett útügyi feladatok ellátására vonatkozóan határozatlan idejű kormányzati szolgálati jogviszony keretében építőmérnökök és közlekedésmérnök számára.

Állásajánlat

Budaörs főutcáján BKV - val könnyen megközelíthető helyen 1997 – ben alapított építész és mérnöki iroda fiatalos csapatába munkájára igényes, kreatív munkatársakat keres. Portfóliódat a szepotthon97@t-online.hu címre küldd meg. 

PTE belső pályázati kiírás

A PTE belső pályázatot hirdet a szellemi termékek termékvalidációjának és termékfejlesztésének támogatására a piacra juttatást és hasznosítást megkönnyítő PTE PoP (Proof of Principle) Alapból.

CEEPUS freemover hallgatói és oktatói mobilitási ösztöndíj

A freemover pályázattípusban a CEEPUS tagországok bármely felsőoktatási intézményében aktív státuszú hallgatók és oktatók nyújthatnak be pályázatot a CEEPUS tagországok bármely akkreditált felsőoktatási intézményéhez, az intézmény egyéb CEEPUS hálózati részvételétől függetlenül. A freemover pályázatokat a rendelkezésre álló hónapkeret erejéig tudják jóváhagyni az egyes fogadó országok.

Álláslehetőség építéshatósági ügyintéző munkakörbe

Kedves Leendő Munkavállaló! Gyula, a történelmi fürdőváros, a Dél-Alföld gyöngyszeme, a térség egyik legsokoldalúbb, és legdinamikusabban fejlődő települése olyan hely, ahol jó élni, dolgozni, családot alapítani.

„KERÁMIA AZ ÉPÍTÉSZETBEN” WIENERBERGER diplomadíj 2018/2019

A Wienerberger zRt. hallgatói diploma díj pályázatot hirdet - együttműködésben a Pécsi Tudomány Egyetem Műszaki és Informatikai Karával, a Győri Széchenyi István Egyetem Építész, Építő- és Közlekedésmérnöki Karával, valamint a Debreceni Egyetem Műszaki Karának Építőmérnöki tanszékével - az intézménnyel hallgatói jogviszonyban lévő hallgatók számára, a 2018. szeptemberi / 2019. januári félévre.

A határidő június 30. vasárnap éjfél.