Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj

Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj

Megjelent a 2023. évi Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj Pályázati Kiírása!

Az idei évben is lehetőség nyílik a tehetséges fiatalok számára, hogy pályázatot nyújtsanak be a Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíjra. A pályázat célja a kiváló képességű hallgatók támogatása és ösztönzése a magasabb tanulmányok terén.

Pályázati határidő: 2023. október 12., éjfél előtt 23:59 óra.

BCSDH tehetségprogram

Nyerj 570.000 ft értékű vezetői képzést és már az egyetem alatt tanulj együtt az ország legnagyobb cégeinek vezetőivel és szakembereivel!OMAA AUSZTRIAI ÖSZTÖNDÍJ- ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSI PROJEKTPÁLYÁZAT 2023-2024.

OMAA AUSZTRIAI ÖSZTÖNDÍJ- ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSI PROJEKTPÁLYÁZAT 2023-2024.

Az OMAA/AÖU Kuratóriuma pályázatot hirdet ausztriai és magyarországi tudományos kutatási és felsőoktatási területen folytatott együttműködési projektpályázatok támogatására és ausztriai ösztöndíjas tartózkodásra. Az ösztöndíjas program keretében, kutatói, egyetemi oktatói, PhD-hallgatói ausztriai ösztöndíjak pályázhatók meg német nyelven. A projektpályázatok keretében történő együttműködés során közös tudományos kutatási és felsőoktatási folyamatok lebonyolításának támogatására nyújtható be pályázat német nyelven.

„A PTE UTAZÓ NAGYKÖVETE” PÓTPÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2023 ŐSZ

„A PTE UTAZÓ NAGYKÖVETE” PÓTPÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2023 ŐSZ

Az „Utazó Nagykövet” elnevezéssel olyan elsődlegesen külföldön megrendezésre kerülő nemzetközi konferencián/workshopon, művészeti vagy sporteseményen való részvételt elősegítő pályázatot hirdetünk, amelyre a PTE valamennyi főállású és részmunkaidős oktatója és kutatója, valamint aktív státusszal rendelkező doktorandusz hallgatója pályázhat.

Pályázati beadási határidő: 2023. október 4. (szerda) 23:59

Bővebb tartalom

Pécsi napok 2023.

A nagy hagyományú Pécsi Napok idén is a műfaji sokszínűség jegyében kínálja a programokat minden korosztálynak.

Ízelítő a programból :

2023. szeptember 20–24.

Pécsi Napok

Részletes program csatoltan és itt : www.pecsinapokfesztival.hu

NTP- NTMV-23

NTP- NTMV-23

A hazai tehetséges, országos versenyeken kimagasló eredményt elért, a pályázat benyújtásakor a 30. életévét még be nem töltött magyar fiatalok egyéni és csoportos részvételének támogatása külföldön megvalósuló nemzetközi tanulmányi, művészeti, vagy sportversenyeken, valamint a Magyarországot képviselő tanuló, vagy a hivatalos magyar csapat nemzetközi tudományos diákolimpiákon, valamint tantárgyi vagy szakmai világversenyeken való részvételének támogatása.

Pályázati beadási határidő: 2023. október 12. 23:59

Bővebb tartalom

“2022. Év Kiemelkedő Publikációja Díj”- pályázati kiírás

“2022. Év Kiemelkedő Publikációja Díj”- pályázati kiírás

A Pécsi Tudományegyetem rektori vezetése célul tűzte ki, hogy a centenáriumi évben a minőségi publikációk megjelenésének elősegítésére, és az ebben részt vevő alkotók elismerésére pályázatokat hirdet. A Pécsi Tudományegyetem tudományos céljainak megvalósítása érdekében, az egyetemen folyó kutató- és alkotómunka tevékenység elismerése céljából pályázatot ír ki „A 2022. Év Kiemelkedő Publikációja Díjra.”


Pályázati beadási határidő: 2023.09.29. 23:59


Bővebb tartalom