Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Nyitott Egyetem

Kóstolj bele a PTE Műszaki és Informatikai Karral az egyetemi életbe!

Zsolnay Kulturális Negyed programok

Kedves  Kultúrabarátok,

Fedezze fel a 2014-ben hungarikummá vált pécsi Zsolnay Kulturális Negyed varázslatos látnivalóit, egyedülálló kulturális programjait!


Tanulmányi Csoport hírek

Tisztelt Hallgatók!

A diákigazolvány ügyintézés 2021. 08.02. – 08.06. napjáig szünetel.


ORSZÁGOS FOTÓPÁLYÁZAT

Az alapításának 25. évfordulóját ünneplő Magyar Sporttudományi Társaság országos nyílt fotópályázatot hirdet az alábbi nevezési kategóriákban.


CIVIL FÓRUM

Tisztelettel meghívjuk Önt és munkatársait a 2021. augusztus 3-án, kedden 15 órakor a Civil Közösségek Házában megrendezésre kerülő CIVIL FÓRUM-ra, melynek keretében bemutatásra és megvitatásra kerül Pécs város Fenntartható Energia- és Klíma Akcióterve (Sustainable Energy and Climate Action Plan, SECAP).

Brain Bar rendezvény

2021. szeptember 9-10-én a Millenárison szervezzük Európa legnagyobb jövőfesztiválját, a Brain Bart - idén először az angol mellett magyar nyelvű programokkal!

Manooi design stúdió Építész / Belsőépítész álláslehetőség

A Manooi luxus kategóriájú világítótestek tervezésével gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Folyamatosan valósulnak meg projektjeink világszerte. Most ezek mellett egy nagyléptékű fejlesztésbe kezdtünk, hogy létrehozzunk a Manooi új főhadiszállását, egy elképesztően izgalmas ipari létesítmény újragondolásával (még saját víztornyunk is van).