Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Rajz intenzív felkészítő program - a rajz alkalmassági illetve gyakorlati vizsgá(k)ra

A rajz tábor időpontja: 2018. május 25.-27. 

A program közvetlenül megelőzi a vizsgák tényleges időpontját, és lehetőséget teremt arra, hogy a felkészülés hajrájában még segítséget, útmutatást kapjanak a résztvevők. Ezért a részvétel mindenképpen ajánlott a felvételit komolyan gondolók számára. A három nap alatt intenzív felkészítés zajlik, mely az alkalmassági- és gyakorlati vizsga követelményeivel megegyező feladatok kiscsoportos kidolgozásából és begyakoroltatásából tevődik össze.


Nyári munka - logiscool

Jelentkezz nálunk egy érdekes és izgalmas nyári munkára!

Programozás speciális, élmény alapú tanítására keresünk egyetemistákat, 16 év feletti középiskolásokat.

Bolyai+ Felsőoktatási Fiatal Oktatói, Kutatói Ösztöndíj ÚNKP-18-4

A pályázat beadási határideje: 2018. május 10.

A program 2018. évben meghirdetésre kerülő ösztöndíjpályázata a kiemelkedő tudományos és művészi eredményeket felmutató, a Magyar Tudományos Akadémia (a továbbiakban: MTA) Bolyai János Kutatási Ösztöndíjában részesülő oktatók, kutatók támogatása.

Felsőoktatási Doktori Hallgatói, Doktorjelölti Kutatói Ösztöndíj ÚNKP-18-3

A pályázat beadási határideje: 2018. május 10.

A program 2018. évben meghirdetésre kerülő ösztöndíjpályázata a kiemelkedő tudományos és művészi eredményeket felmutató doktori képzésben részt vevő hallgatókat, doktorjelölteket támogat, amelynek eredménye magas színvonalú, figyelemre méltó publikáció, egyéb – az adott tudományágban releváns – tudományos, műszaki vagy művészi alkotás, valamint a doktori disszertáció (PhD, DLA) megfelelő megalapozása.

Felsőoktatási Mesterképzés Hallgatói Kutatói Ösztöndíj ÚNKP-18-2

A pályázat beadási határideje: 2018. május 10.

A program 2018. évben meghirdetésre kerülő ösztöndíjpályázata a felsőoktatásban, mester (osztatlan) képzésben részt vevő hallgatókat támogat, akik a felsőoktatási intézményben eredményes kutatási és alkotói tevékenységet folytatnak, amelynek eredménye publikáció, tudományos cikk vagy TDK-dolgozat, egyéb – az adott tudományágban releváns – tudományos, műszaki vagy művészi alkotás, a doktori tanulmányokra való felkészülés.

Felsőoktatási Alapképzés Hallgatói Kutatói Ösztöndíj ÚNKP-18-1

A pályázat beadási határideje: 2018. május 10.

A program 2018. évben meghirdetésre kerülő ösztöndíjpályázata a felsőoktatásban, alapképzésben részt vevő hallgatókat támogat, akik a felsőoktatási intézményben eredményes kutatási és alkotói tevékenységet folytatnak, amelynek eredménye tudományos cikk vagy TDK-dolgozat, egyéb – az adott tudományágban releváns – tudományos, műszaki vagy művészi alkotás.

PTE Innovációs nap 2018

Csak elindulni nehéz, szokták mondani…
…de nem lehetetlen, hangzik aztán néhány bátorító szó is.

Van egy innovatív ötleted? Kutató vagy és az elért eredmények a fiókodban porosodnak? Kreatív személyiséged még senki nem fedezte fel? Megmutatnád magad a nagyvilágnak? Vagy egyszerűen csak inspirálódnál mások ötletei hallatán?