Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Népegészségügyi, közegészségügyi-járványügyi szakügyintéző

A Baranya Megyei Kormányhivatal Szigetvári Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályán, szigetvári munkavégzési hellyel azonnal betölthető egy határozott idejű (egyelőre kb. 2020. novemberig) népegészségügyi, közegészségügyi-járványügyi szakügyintézői állás.

Külön záróvizsga alkalom szervezése

Tisztelt Hallgató!

A nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény (Nftv.) 112. § (1) bekezdése alapján azok a volt hallgatók, akik 2016. szeptember 1-jéig végbizonyítványt szereztek a felsőoktatásról szóló 1993. évi LXXX. törvény szerinti valamely képzésben, 2018. szeptember 1-jéig tehetnek záróvizsgát.

Épületgépész tervező (teljes vagy részmunkaidőben)

Cégünk 2013-ban alakult egy nagy múltú kivitelező cég tervezési részlegeként, de 2015-ben kezdte meg igazán működését. Csapatunk rendkívül fiatalos, ambiciózus, motivált mérnökökkel. Néhány év alatt olyan projektek tervezésén dolgoztunk, mint a Duna Tower, BCG iroda, Airport Hotel, XV. kerületi Uszoda-Tanuszoda, Kassák Residence és így tovább. Fiatalos gondolkodásunknak megfelelően akár home office lehetőséggel keresünk tervezői munkakörbe mérnököket.

A BC-KC Formalin Kft állást hirdet!

A BC-KC Formalin Kft. a BorsodChem Zrt. területén megvalósított ipari parkban működik, ahol formaldehid gyártással foglalkozik. Jelenleg a teljes belföldi formalin szükségletet a Kft. elégíti ki és fokozatosan nő az export nagyságrendje is.

Folyamatosan fejlődő tevékenységünkhöz Társaságunk gyakornoki pozícióba keres végzős és frissdiplomás munkavállalókat.

Lego© Mindstroms© EV3 programozási tábor

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar 2018. július 16-20 között, 20 fő általános iskolás, felső tagozatos diák részére 5 napos térítésmentes Lego© Mindstroms© EV3 programozási tábort szervez teljes ellátással a PTE Műszaki és Informatikai Karán.

Parkoló lezárás

Ezúton szeretnénk jelezni, hogy a  G-56 jelű épülethez tartozó betonacél beszállítás miatt a kivitelezési területünk melletti parkolót 2018.06.28-án (csütörtökön) a szállítás és a lepakolás idejére lezárjuk.