Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Nemzetek Európája Karrierprogram

Nemzetek Európája Karrierprogram az Igazságügyi Minisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében a Ludovika Campuson Jelentkezési határidő: 2020. május 15. 24:00 óra

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) „Vers- és Novellaíró pályázat a fenntarthatóság jegyében” címmel a Költészet Napja tiszteletére irodalmi pályázatot hirdet. A pályázat beküldésének határideje: 2020. április 15.


PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Fenntartható Magyarország 2020 – A fenntarthatóság éve programsoro- zat keretében az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) „Az illegális hulladéklerakás felszámolása – szankciók és eszközök” címmel pályázatot hirdetett. A pályázat beküldésének határideje: 2020. április 15.


Pályázati lehetőség

A TERRÁN Tetőcserép Gyártó Kft pályázatot hirdet 2020. évben Építész Hallgatók részére.

INFORMÁCIÓMENEDZSMENT VERSENY A HAUNIVAL

Egész életünk az információk begyűjtéséről, feldolgozásáról és hasznosításáról szól. Ha úgy érzed, bárki másnál profibban találsz meg, kezelsz és osztasz meg másokkal információkat, akkor a Hauni Hungaria pályázatát neked találtuk ki! 

Határidő: április 15.

Francia Nagykövetség 2020-2021-es tanévi ösztöndíjprogramja

A Magyarországi Francia Nagykövetség a 2020-2021-es tanévben ismét ösztöndíjprogramot indít azon magyar egyetemi hallgatók és kutatók számára, akik mester, doktori fokozatú tanulmányokat vagy kutatási munkát szeretnének folytatni Franciaországban. 

Közéleti Ösztöndíj

Közéleti Ösztöndíj

 Az EFOP-3.4.4-16-2017-00004; "A felsőoktatásba való bekerülést elősegítő készségfejlesztő és kommunikációs programok megvalósítása, valamint az MTMI szakok népszerűsítése a Pécsi Tudományegyetemen" című pályázat keretében a kar ösztöndíjpályázatot hirdet a hallgatók közéleti tevékenységének anyagi támogatására.