Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Diplomadíj pályázat 2019

Tisztelt Hallgatók!

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Építész Kamara 2019. évben Diplomadíj 2019 pályázatot hirdet Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei állandó lakcímmel rendelkező, 2019. évben végzett, építészmérnök/tájépítészeti/településtervezői/belsőépítészeti diplomát szerzett hallgatóknak, aki/akik legalább 4-es (jó) rendű oklevéllel rendelkeznek.

Jutalmazzuk a kiválóságot! Jutalmazzuk a női kiválóságot!

Jutalmazzuk a kiválóságot! Jutalmazzuk a női kiválóságot!

 A PTE Műszaki és Informatikai Kara kiemelt figyelmet fordít a legkiválóbbak elismerésére, ezért a 2015. évben a Baranya Megyei Mérnök Kamarával közösen alapított ösztöndíjprogram az idei évben is folytatódik, továbbá kiegészül a női kiválóság kiemelt támogatásával.

PTE MIK Demonstrátori Ösztöndíj

PTE MIK Demonstrátori Ösztöndíj

A PTE MIK ebben a félévben is meghirdeti a „Demonstrátori Ösztöndíj”-at a kiemelkedő szakmai, tudományos teljesítményt nyújtó hallgatók oktatást támogató munkájának anyagi és tanulmányi jellegű elismerésére.

CEEPUS freemover hallgatói és oktatói mobilitási ösztöndíj

A freemover pályázattípusban a CEEPUS tagországok bármely felsőoktatási intézményében aktív státuszú hallgatók és oktatók nyújthatnak be pályázatot a CEEPUS tagországok bármely akkreditált felsőoktatási intézményéhez, az intézmény egyéb CEEPUS hálózati részvételétől függetlenül. A freemover pályázatokat a rendelkezésre álló hónapkeret erejéig tudják jóváhagyni az egyes fogadó országok.

Pályázati Felhívás Diáktanár Ösztöndíjra

Pályázati Felhívás Diáktanár Ösztöndíjra

A PTE MIK pályázatot ír ki az EFOP-3.4.3-16-2016-00005 azonosítószámú, „Korszerű egyetem a modern városban: Értékközpontúság, nyitottság és befogadó szemlélet egy 21. századi felsőoktatási modellben” című pályázat keretében a hallgatók tutori tevékenységének anyagi támogatására. A „Diáktanár Ösztöndíj” benyújtásának határideje: 2019. február 11.