Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

MSCI nyílt nap 2023

Kedves Hallgatók!

 

2023. November 16-án rendezzük meg nyílt napunkat, az MSCI Open Dayt, személyesen a budapesti irodánkban. Az elmúlt alkalmak sikerei után szeretnénk lehetőséget adni a jelenlegi hallgatóknak is, hogy betekintést nyerhessenek cégünkön keresztül a pénzügyi világba.


Ingyenes E-Learning lehetőségek az ELEVEL-Academy szervezésében

Az "ELEVEL-Academy" start-up meghívja Önt, hogy vegyen részt az elkövetkező hetekben egy sor ingyenes oktatási ajánlaton.

A vállalat webináriumokat tart olyan témákban, mint az AI szakmai kontextusban, Excel-ismeretek, projektmenedzsment, lehetőséget adva arra, hogy mindössze 2 óra alatt gyakorlati és interaktív betekintést nyerjen az új technológiákba és az összetett problémák megoldásának megközelítéseibe.

Huawei Technologies SEEDs online képzés

Kedves Hallgatók!

A tavalyi évhez hasonlóan idén is elindul a globális HUAWEI SEEDs tréning program.

A Seeds for the Future program célja, hogy az IKT-ismereteket megossza a fiatal tehetségekkel, bemutatva azok alkalmazását és az IKT-ipar működését.

NTP-STEM-23 „STEMpont” komplex pályaorientációs és tehetséggondozó program megvalósítása

NTP-STEM-23 „STEMpont” komplex pályaorientációs és tehetséggondozó program megvalósítása

Olyan komplex, a 7-12. évfolyamon alap- és középfokú oktatásban vagy szakképzés keretében tanulmányokat folytató, kiemelten lányok körében megvalósuló pályaorientációs és tehetséggondozó program megvalósítása, amelynek célja, hogy növekedjen a műszaki, természettudományi, matematikai és informatikai (MTMI) területeken felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók aránya.

Pályázati beadási határidő: 2023. november 6. 23:59

Bővebb tartalom

Pecsimenu.Hu

Újragondoltuk a konyhánkat, hogy a leghatékonyabban tudjunk menüt gyártani. Profi körülmények között, központi konyhán állítjuk elő termékeinket, így ki tudjuk használni a nagyobb méret minden előnyét.

Kapocs a Tudáshoz podcast

Negyedik adásával jelentkezik kutatástámogató podcastünk, a Kapocs a tudáshoz, amelynek fókuszában ezúttal az Afrika-kutatás és a PTE nemzetköziesítési törekvései álltak.

Debreczeni László Közéleti díjban részesült karunk Hallgatói Önkormányzatának elnöke

A Pécsi Tudományegyetem és a Pécsi Polgári Szalon Egyesület az 1956-os forradalom évfordulója alkalmából központi koszorúzási ünnepséget szervezett október 20-án a PTE ÁJK-KTK Campus belső udvarán. Dr. Miseta Attila rektor ünnepi beszédét követően első alkalommal adott át Debreczeni László Közéleti Díjakat, ennek keretében Kovács Norbert Hunor, karunk Hallgatói Önkormányzatának elnöke is díjazott lett.  

Baranya Vármegyei Príma Díjas Dr. Medvegy Gabriella

Immáron 16. alkalommal rendezte meg a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Baranya Megyei Szervezete , a 16. Baranya Vármegyei Prima Díjátadó gálát.
A Horvát Színházban rendezett eseményen, Baranya Vármegyei Prima Díj – Magyar Tudomány díjat vette át Prof. Dr. Medvegy Gabriella, egyetemi tanár, karunk dékánja.
Szívből gratulálunk az elismeréshez!
További részletek és díjazottak a cikkben olvashatók: https://bahir.hu/2023/10/07/atadtak-a-16-baranya-varmegyei-prima-dijakat/