Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Kiválósági Ösztöndíj

Tisztelt Hallgatók! 

Megjelent a Kiválósági Ösztöndíj 2023/2024. tanév I. félévi pályázati kiírása.

A benyújtási határidő: 2023. november 15.

Kari Nagykövet Ösztöndíj pályázati pótkiírás

Az ösztöndíj célja a Műszaki és Informatikai Kar képzéseinek, a Műszaki és Informatikai Karon folyó hallgatói tudományos munkának, továbbá a műszaki és informatikai pályának a népszerűsítése, valamint a Műszaki és Informatikai Kar működésének segítése.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2023. november 7.

MSCI nyílt nap 2023

Kedves Hallgatók!

 

2023. November 16-án rendezzük meg nyílt napunkat, az MSCI Open Dayt, személyesen a budapesti irodánkban. Az elmúlt alkalmak sikerei után szeretnénk lehetőséget adni a jelenlegi hallgatóknak is, hogy betekintést nyerhessenek cégünkön keresztül a pénzügyi világba.


Ingyenes E-Learning lehetőségek az ELEVEL-Academy szervezésében

Az "ELEVEL-Academy" start-up meghívja Önt, hogy vegyen részt az elkövetkező hetekben egy sor ingyenes oktatási ajánlaton.

A vállalat webináriumokat tart olyan témákban, mint az AI szakmai kontextusban, Excel-ismeretek, projektmenedzsment, lehetőséget adva arra, hogy mindössze 2 óra alatt gyakorlati és interaktív betekintést nyerjen az új technológiákba és az összetett problémák megoldásának megközelítéseibe.

Huawei Technologies SEEDs online képzés

Kedves Hallgatók!

A tavalyi évhez hasonlóan idén is elindul a globális HUAWEI SEEDs tréning program.

A Seeds for the Future program célja, hogy az IKT-ismereteket megossza a fiatal tehetségekkel, bemutatva azok alkalmazását és az IKT-ipar működését.

NTP-STEM-23 „STEMpont” komplex pályaorientációs és tehetséggondozó program megvalósítása

NTP-STEM-23 „STEMpont” komplex pályaorientációs és tehetséggondozó program megvalósítása

Olyan komplex, a 7-12. évfolyamon alap- és középfokú oktatásban vagy szakképzés keretében tanulmányokat folytató, kiemelten lányok körében megvalósuló pályaorientációs és tehetséggondozó program megvalósítása, amelynek célja, hogy növekedjen a műszaki, természettudományi, matematikai és informatikai (MTMI) területeken felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók aránya.

Pályázati beadási határidő: 2023. november 6. 23:59

Bővebb tartalom

Pecsimenu.Hu

Újragondoltuk a konyhánkat, hogy a leghatékonyabban tudjunk menüt gyártani. Profi körülmények között, központi konyhán állítjuk elő termékeinket, így ki tudjuk használni a nagyobb méret minden előnyét.

Kapocs a Tudáshoz podcast

Negyedik adásával jelentkezik kutatástámogató podcastünk, a Kapocs a tudáshoz, amelynek fókuszában ezúttal az Afrika-kutatás és a PTE nemzetköziesítési törekvései álltak.