Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Telekom Innovációs Verseny 2014 – Felhívás ötletpályázatra való jelentkezésre

A Deutsche Telekom cégei, a Telekom Innovation Laboratories, a T-Mobile Lengyelország, a Kitchen Budapest és a Magyar Telekom nemzetközi innovációs versenyt rendez, amelyre várják magyar jelentkezők ötleteit is!

A pályázat tárgya

A versenyre több kategóriákban várják az ötleteket, a nyertes ötlet megvalósítását a Telekom támogatja. A verseny fődíja potenciális befektetési lehetőség elnyerése 150 ezer euró értékhatárig.

Pályázók köre: Legalább kétfős csoportok.

A pályázat részletei

Kategóriák:

  • felhőalapú hatékonyság,
  • média és kommunikáció a jövőben,
  • internet of things,
  • kiberbiztonság,
  • valós adatok,
  • okos energia.

A magyar pályázatok előszűrését követően a legjobbnak talált ötletek kelnek versenyre egymással a magyarországi döntőben 2014. május 28-án, a Kitchen Budapestben, a Magyar Telekom innovációs és startup inkubációs laborjában. Közülük a legjobb vehet részt a nemzetközi „Champions Pitch” döntőben Krakkóban, 2014. június végén.

A döntőbe jutott csapatok négynapos intenzív képzésen vesznek részt, ahol szakértőktől tanulnak vállalkozás fejlesztésről, prezentációs készségekről, befektetői tárgyalási metodikákról, valamint betekintést kapnak a Deutsche Telekom kutatási projektjeibe.

A felkészítő után lesz a nagy döntő, amelynek nyertese a fenti díjakon kívül részt vesz a szeptember 6-án Berlinben tartandó, ”Long Night of Startups” rendezvényen, ahova több mint hatezer meghívott vendéget várnak.

A pályázat benyújtása: Online.

Határidő: 2014. április 11.

Pályázzon Ön is! A teljes pályázati felhívás megtekintéséhez és további részletekhez látogasson el a verseny honlapjára!

http://www.telekom-innovation-contest.com/