Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Prezentációs Nap - Építész Intézet

Az esemény alkalmat ad arra, hogy az előző szemeszter legjobb hallgatói munkái publicitást kapjanak a szak összes hallgatója és oktatója jelenlétében, alapvetően azzal a céllal, hogy láthatóvá váljanak az építészműhelyek eredményei, illetve komoly motivációval kezdődjék a szemeszter, mind a hallgatói, mind pedig oktatói részről.

Szintén a Prezentációs Nap során kerül sor a következő szemeszter feladatainak, terveinek és lehetőségeinek ismertetésére, köztük a pályázatok, tervezett workshopok, nyári művésztelepek előzeteseivel.
A Prezentációs nap előadásait az előző szemeszter munkáiból válogatott háttér kiállítások kísérik.

A Prezentációs Nap záróeseménye egy SZAKMAI KEREKASZTAL. A kerek asztal beszélgetés meghívottjai a Dél-Dunántúli Építőipari Klaszter cégcsoportjának tagjai, a Baranya Megyei Mérnök Kamara elnöke és a Dél-Dunántúli Építész Kamara titkára. A kerekasztal beszélgetés során az építőipar jövője, az építőipar különböző területein való szakmagyakorlás lehetőségei lesz a téma. 
Az Építész Szakmai Intézetet Dr. Veres Gábor, tanszékvezető képviseli, a beszélgetés moderátora Dr. Kondor Tamás, stratégiai dékán helyettes.

Kapcsolódó tartalmak