Napjaink piacain minden termék egyre nagyobb választékban válik elérhetővé, így a vásárlók számára egyre nehezebb megtalálni a jó minőségű és számukra leginkább megfelelő termékeket. Így van ez a kávéval is, sokszor nem tudjuk, mi alapján válasszunk és ezt követően hogy készítsük el az italt, mire figyeljünk oda.
Napjaink piacain minden termék egyre nagyobb választékban válik elérhetővé, így a vásárlók számára egyre nehezebb megtalálni a jó minőségű és számukra leginkább megfelelő termékeket. Így van ez a kávéval is, sokszor nem tudjuk, mi alapján válasszunk és ezt követően hogy készítsük el az italt, mire figyeljünk oda.
AMIRŐL SZÓ LESZ:
- A kávé rövid története
- A kávé termesztése
- A kávé feldolgozása és pörkölése
- A helyes elkészítés alapjai és különböző módszerek összehasonlítása
- Az etikus beszerzés alapjai
- A kávé rövid története
- A kávé termesztése
- A kávé feldolgozása és pörkölése
- A helyes elkészítés alapjai és különböző módszerek összehasonlítása
- Az etikus beszerzés alapjai
A KÓSTOLÁSRA TERVEZETT KÁVÉK
- Blonde Espresso Roast (Ázsia és Afrika)
- Espresso Roast (Ázsia és Latin-Amerika)
- Colombia (Latin-Amerika)
- Kenya (Afrika)
- Sumatra (Ázsia)
- Blonde Espresso Roast (Ázsia és Afrika)
- Espresso Roast (Ázsia és Latin-Amerika)
- Colombia (Latin-Amerika)
- Kenya (Afrika)
- Sumatra (Ázsia)
HELYSZÍN
Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont, Mélyföldszint előadóterem
Cím: 7622 Pécs, Universitas utca 2/A.
Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont, Mélyföldszint előadóterem
Cím: 7622 Pécs, Universitas utca 2/A.