Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Építsünk együtt robotot!

Időpont:

Az IT Services Hungary (ITSH) szervezésében ÉPÍTSÜNK EGYÜTT ROBOTOT Robotika verseny az iskolások számára hozza közelebb a robotika és a vezérlések alapelveit. A verseny lehetőséget teremt a gyerekek számára, hogy játékos keretek közt ismerjék meg a csapatmunka fontosságát és találkozzanak az alkotás élményével. Megtapasztalják, hogyan lehet egy kreatív ötletet megvalósítani használva a technológiát.

A Robotika versenyt az IT Services Hungary munkatársai CSR tevékenység keretében indították útjára. A cég minden évben pályázatot hirdet munkatársak körében CSR tevékenység megszervezésére és lebonyolítására. A nyertes pályázatok esetében a megvalósításhoz szükséges eszközök költségét ITSH finanszírozza. Idén, az egyik nyertes pályázat a Pécsi ITSH kollégák robotépítő versenye lett.

A verseny kiválóan támogatja az ITSH CSR stratégiáját, amelyben az elsődleges megfogalmazott cél, a fiatalok digitális fejlesztésének támogatása, az oktatás fejlesztése, a diákok gyakorlat orientált oktatásának támogatása. Az ITSH részéről a kollégák szabadidejükben vettek részt a verseny megszervezésében, valamint a diákok felkészítésében. Nagyon büszkék vagyunk munkatársainkra, akik ezzel az igazán egyedi kezdeményezéssel járultak hozzá a pécsi diákok fejlesztéséhez.

Az eseményre a versenyző csapatokon kívül sok szeretettel várjuk a sajtó képviselőit, szülőket és barátokat!

Helyszín: Pécsi Tudományegyetem - Műszaki és Informatikai Kar, 7624 Pécs, Boszorkány út 2.

Időpont: 2017. december 8. 15:30

Program:

  • 15:30 – 16:00: Regisztráció
  • 16:00 – 17:30: Verseny
  • 17:30 – Díjátadó – a díjakat átadja Zalay Buda az ITSH pécsi telephelyének vezetője

Kapcsolódó tartalmak