Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Fiatal Vállalkozók Hete Pécsen

Időpont:

A FIVOSZ, a Szálkai Könyvelő-és Adótanácsadó Iroda, a PBKIK és a GENORDAO társszervezésében JUBILEUMI X. alkalommal kerül megrendezésre

A pécsi rendezvény idén igazi különlegességgel kedveskedik a látogatóknak. Több rendkívül sikeres vállalkozó élménybeszámolóját hallgathatjuk meg, többek közt az Oszkar.com, illetve a Games for Business alapítói személyében.

Határmenti megyeként kiemelten fontos a horvátországi kapcsolatépítés, melynek keretében az I-Dare program kifejezetten fiatalok vállalkozóvá váláshoz járul hozzá a térségben. Bemutatkozik a START2ACT projekt, mely célzottan az 5 évnél fiatalabb vállalkozásokat szólítja meg az irodai energiahatékonyság témában.

Az EN-EFF energiahatékonysági projekt mind a lakosság, mind a vállalkozók számára kíván segítséget nyújtani, fókuszában a zéró energiafelhasználású épületek állnak.

Előad továbbá az Enterprise Europe Network,

akik nemzetközi kapcsolatok kialakításában állnak a KKV-k rendelkezésére.

A Fiatalok Vállalkozóvá Válásának programja (GINOP 5.2.2.-5.2.3.) még nem zárult le, így ha 25 év alatti vagy és szeretnél 3 millió forinthoz hozzájutni, mindenképp a rendezvényen a helyed!

Kapcsolódó tartalmak