Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Lego© Mindstroms© EV3 programozási tábor

Időpont:

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar 2018. július 16-20 között, 20 fő általános iskola felső tagozatos diák részére 5 napos térítésmentes Lego© Mindstroms© EV3 programozási tábort szervez teljes ellátással a PTE Műszaki és Informatikai Karán.

A szervezők célja, a már meglevő tehetséggondozói program mellett az informatikusi szakma népszerűsítése, valamint ezen túl, kiemelt cél, hogy a táborozáson résztvevő diákok bekapcsolódhassanak a Nemes Tihamér Országos Informatikai Versenybe.

A táborban a jelentkező fiatalok naponta 09:00-16:00 óra között népszerű és hatékony módszerekkel ismerkedhetnek meg a programozás alapjaival, játékos formában válhatnak alkotó „mesterekké”. Az itt megszerezhető tudás nagyban segítheti a számítástechnika iránt érdeklődő gyermekek további fejlődését.

A fiatalok a táborban a programozás alapjainak megismerése mellett LEGO© MINDSTORMS© EV3 robotot programoznak, amely lehetővé teszi, hogy játékos formában gyakorolják a programozást, megismerjék az automatizálás és a robotika alapjait.

Szeretnénk elérni, hogy a tábor végére minden eddiginél ügyesebben, gyorsabban és nagyobb élvezettel építsenek, programozzanak és irányítsanak robotokat!

Amennyiben a fenti lehetőség felkeltette érdeklődését, úgy kérem, hogy az alábbi jelentkezési lapot kitöltve 2018. június 30-ig küldje vissza e-mailben az info@robotika.info.hu vagy postai úton a Schlepp Péter 7632 Pécs, Maléter P. 50 címre

Remélve, hogy gyermeke örömmel vesz részt a táborozáson, várjuk mihamarabbi szíves visszajelzését, mert a jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk fogadni, és a 20 fős keret hamar betelhet!

Kérdés esetén keressen a 70/417-3579 telefonszámon!

Kapcsolódó tartalmak