Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Erasmus+ Mobilitási program 2017/2018

Pályázható országok: Ausztria, Dánia, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Horvátország, Írország, Lengyelország, Makedónia, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Szlovákia, Törökország.

Campus Mundi 2017

Campus Mundi 2017. tavaszi pályázati felhívások: Februártól elérhető a Campus Mundi ösztöndíjpályázat, a Tempus közalapítvány által kezelt ösztöndíjprogramra európai és Európán kívüli országokba lehet pályázni résztanulmányokra, szakmai gyakorlatokra vagy tanulmányútra. http://www.tka.hu/palyazatok/4811/campus-mundi

Diplomaterv és szakdolgozat pályázat 2017

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) az erősáramú elektrotechnika területén diplomatervet, szakdolgozatot készítő MSc mesterszakos és BSc alapszakos hallgatók számára pályázatot hirdet.

Pályázati kiírás "Harsányi István-díj" elnyerésére

A Magyar Innovációs Szövetség által gesztorált, közhasznú Manager Képzés Alapítvány, a gazdasági, a műszaki és a természet-tudományi felsőfokú intézményekben graduális és posztgraduális, valamint a PhD-képzés keretében tanuló tehetséges hallgatók kiválasztását és menedzsment ismereteinek bővítését, gyakorlatban történő alkalmazását hivatott elősegíteni.

Hallgatói ötletbörze

Ingatlanfejlesztési tanulmány készítése a kiíró által megajánlott témakörökből – pályázat szakmai mentorokkal

NEMZETI FELSŐOKTATÁSI ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT

A nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény valamint a felsőoktatásban részt vevő hallgatók juttatásairól és az általuk fizetendő egyes térítésekről szóló 51/2007. (III.26.) Kormányrendelet, illetve a Pécsi Tudományegyetem SzMSz 6. számú melléklete, azaz a PTE térítési és juttatási szabályzata 17.§ alapján a 2017/2018-as tanévre.

Pályázat megüresedett államilag támogatott/állami ösztöndíjas helyekre

A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar pályázatot hirdet a költségtérítéses/önköltséges finanszírozási formában tanulmányokat folytató hallgatói számára a 2017/2018-as tanév I. félévére megüresedett államilag támogatott/állami ösztöndíjas helyekre a Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 43.§-a alapján.

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra

A polgári felsőoktatási intézmények és szakképző iskolák hallgatóival köthető ösztöndíjszerződésről, valamint az ösztöndíj folyósításának rendjéről szóló 38/2014. (V. 30.) HM utasítás alapján a katonai oktatást is folytató intézményekben nem megszerezhető végzettséget igénylő beosztások feltöltése érdekében Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére.