Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Felhívás SCIndikátor Országos Tudománykommunikációs versenyre

A Nők a Tudományban Egyesület (NaTE) megalakulása óta stratégiai célként tűzte zászlajára a tudomány népszerűsítését és a fiatal generáció - kiemelten a lányok - érdeklődésének felkeltését olyan hiányszakmák iránt, mint például az informatikai és mérnöki terület.

XI. Nemzetközi Aventics Pneumobil Verseny 2018

XI. Nemzetközi Aventics Pneumobil Verseny 2018

Az egri Aventics Hungary Kft. tizenegyedik alkalommal hirdet versenyt felsőoktatási intézmények hallgatóinak, pneumatikus hajtással rendelkező járművek tervezésére és kivitelezésére.

CAMPUS MUNDI ÖSZTÖNDÍJAK

Változások a Campus Mundi ösztöndíjakban: magasabb támogatások és egyszerűbb pályázás

WIENERBERGER-TONDACH diplomadíj 2017/2018

A WIENERBERGER zRt. és a TONDACH Magyarország Zrt. hallgatói diploma díj pályázatot hirdet együttműködésben a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karával, az intézménnyel hallgatói jogviszonyban lévő hallgatók számára a 2017. szeptemberi / 2018. januári félévre.

Kínai Népköztársaság Nagykövetségének 2018-as ösztöndíj pályázat

Kiírásra került a Kínai Népköztársaság Nagykövetségének 2018-as ösztöndíj pályázata.

Kínai állami ösztöndíj több csatornán keresztül is elnyerhető, egyike ennek a nagykövetségi pályázat, de létezik még EU-s diákoknak kiírt pályázat, Konfuciusz Intézeti (Hanban-os) ösztöndíjak, kínai tartományi és egyetemi ösztöndíjak.

ZIEHL-ABEGG ösztöndíj

ZIEHL-ABEGG Motor- és Ventillátorgyártó Kft. elkötelezett az újabb generációk felkarolását tekintve, felsőfokú szakképzés tekintetében közel 10 éves hagyományra tekint vissza a ZIEHL-ABEGG Kft. E célt szolgálja, a pályázóik számát tekintve sikeresnek nevezhető ösztöndíjprogramuk is, melyet ismételten szeretnének meghirdetni a Kar hallgatói körében.