Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

15/20 JUBILEUM Pályázati felhívás volt diákjaink számára

Kedves Öregdiákunk, kedves Alumni!

Intézményünk több fontos mérföldkőhöz érkezett 2019-ben. Idén ünnepeljük építész egyetemi szintű képzésünk alapításának 20., Breuer Marcell nevével fémjelzett Doktori Iskolánk 15. évfordulóját.

A jubileumi rendezvénysorozathoz kapcsolódva egy egyedi kiállítást szervezünk, ahol lehetőséget biztosítunk oktatóink és végzett hallgatóink számára, hogy bemutassák a diplomaszerzést követő életpályasikereket, elkészült, mérnöki, művészi alkotásaikat, elért eredményeiket, munkásságukat. Várjuk mindazok jelentkezését, akik örömmel állítanak ki egy térben volt oktatóikkal, évfolyamtársaikkal.

A kiállítás a „Places and Technolgies 2019” Nemzetközi Konferencia és a „Pécs építészetének 100 éve” szimpózium keretében 2019 május 9-10. között kerül megvalóstíásra. A jelentkezőket a beadás részleteiről értesítjük, a beérkezett anyagok alapján a végleges kiállítási anyagot a kiállítás hazai és nemzetközi szakemberekből álló kurátori bizottsága állítja össze. A rendezvénysorozat programjáról részleteiről hamarosan tájékoztatást adunk.

Szeretnénk, ha minél több volt hallgatónk értesülne a felhívásról, ezért kérjük terjesszétek, osszátok meg a felhívást ismerőseitek között. Köszönjük!

Nevezési határidő: 2019. március 20. 16:00

Jelentkezési/részvételi szándékot  az alábbi linken lehet jelezni:
https://goo.gl/forms/9kgKWDJZz8Q24Ru13