Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

35.OTDK EREDMÉNYEK

A 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia zárása alkalmából a Magyar Tudományos Akadémián 2021. november 24-én Prof. Dr. Szendrő Péter, az OTDT elnöke Prof. Dr. Freund Tamással, az MTA elnökével közösen a kiemelkedő teljesítményt nyújtó hallgatóknak a Pro Scientia, Pro Arte és Junior Pro Scientia Aranyérmeket adta át.

A PTE Műszaki és Informatika Karáról Pro Arte aranyéremben részesült Karunk egykori hallgatója BOCZ GABRIELLA, aki 2020-ben diplomázott építőművész mesterszakon. Számos kiemelkedő hallgatói teljesítménye mellett a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencián a zsűri pályamunkáját ELSŐ helyezésben részesítette. Témavezetője dr. Németh Pál, tanszékvezető egyetemi docens volt.

A felsőoktatási intézmények felterjesztése alapján ugyanezen eseményen adta át Prof. Dr. Szendrő Péter, az OTDT elnöke és Prof. Dr. Bódis József, az Innovációs és Technológiai Minisztérium felsőoktatásért, innovációért és szakképzésért felelős államtitkára a Mestertanár Aranyérmeket.

A PTE Műszaki és Informatika Kara újabb Mestertanár Aranyéremmel jutalmazott oktatót köszönthet soraiban, DR. RÉTFALVI DONÁT, az Építész Szakmai Intézet Igazgatója, egyetemi docens személyében.

Dr. Rétfalvi Donát nem először részesül kitüntetésben a tehetséggondozás területén kifejtett kimagasló tevékenysége okán. 2020-ban A PTE Szenátusa által alapított Pro Cura Ingenii kitüntetést vehette át a PTE Tehetségtanácsa javaslata alapján.

A 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencián ELSŐ helyezést ért el VARJU KATA, jelenleg a Breuer Marcell Doktori Iskola hallgatója. Témavezetője: dr. Rétfalvi Donát.

A 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencián ELSŐ helyezést ért el PÉNTEK ATTILA. Témavezetője: dr. Maróti Péter.

A 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencián HARMADIK helyezést ért el LAKI BENJÁMIN. Témavezetője: dr. Borsos Ágnes.

A 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencián Karunk két hallgatója kapott KÜLÖNDÍJAT:

HÁZI ANDREA, témavezetője: dr. Tamás Anna Mária volt és GÁRDONYI ÁDÁM, témavezetője: dr. Dittrich Ernő.

Gratulálunk a díjazottaknak, gratulálunk a témavezetőknek és gratulálunk a PTE MIK azon hallgatóinak, akik bemutatták pályamunkájukat a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencián!