Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

A nap amikor együtt vagyunk!

Az idei évben is prezentációs nappal készül az Építész Szakmai Intézet. A program, melyen a hallgatói prezentációk mellett az intézet oktatói is jelen lesznek, rendkívül fontos része a félév megkezdésének.

Az esemény keretében a diákok közelebbről is megismerhetik tanáraikat, a prezentációk során pedig új ismeretekkel és ötletekkel gazdagodhatnak. Minden évfolyam számára hasznos programnak bizonyul a prezentációs nap, hiszen az első évesek betekintést nyerhetnek, hogy mi várhat rájuk tanulmányaik során, míg a felsőbb évesek előadásaikkal, tapasztalatikkal inspirálhatják egymást. A prezentációkon kívül a hallgatók tudomást szerezhetnek különböző egyetemi és szakmai projektekről, iskolán kívüli versenyekről és természetesen válaszokat kaphatnak a tanulmányaikkal kapcsolatos kérdésekre.

A kerekasztal vendégeinek hála, mélyebb betekintést szerezhetnek az Építész szakmáról, mely kiváló útmutatásként is szolgál minden hallgató számára! A prezentációs napon egy különleges eseményre is sor kerül, ugyanis itt fogják bemutatni a KÉK Trust Your Architect című könyvét.  A KÉK – Kortárs Építészeti Központ független szakmai szervezet, melynek fő célja az építészet, az urbanisztika és az épített környezet kérdéseinek, ezek közösséghez való viszonyának napirenden tartása, megvitatása, bemutatása a szakma és a széleskörű nyilvánosság közös részvételével.

Minden kedves építész hallgatót sok szeretettel várunk!