Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

A Pollack Expo mérlege

Közel 120 kiállító, több mint 70 szakmai előadás, 1200 látogató, egy városi díj – és egy pollackos díjazott -, a Baranya Megyei Mérnöki Kamara két tagozata, két diákoknak, hallgatóknak szóló verseny, mindkét napon állásbörze, egy érintésvédelmi bemutató, 14 média megjelenés, egy laborátadás, egy jó hangulatú fogadás, kapcsolatépítés, szakmai egyeztetések, baráti beszélgetések – ez a kilencedik Pollack Expo rövid mérlege.

Karunk legnagyobb és országosan leginkább elismert rendezvénye ezúttal is ipari vállalatokat, szolgáltatókat, oktatókat, hallgatókat és lelkes érdeklődőket hozott össze, hogy bepillantást nyerhessenek a műszaki újdonságok világába.

Ebben az évben a Telekom és T-System közös szervezésében megvalósult „Laptop Összeszerelési Verseny”- keltette fel leginkább a látogatók és a médiák figyelmét, amelyen a pollackos hallgatók új időcsúcsot döntöttek.   

Bízunk benne, hogy a jelenlévők jól érezték magukat. Ha valaki viszont ebben az évben nem lehetett ott, reméljük képes beszámolónkat megtekintve kedvet kap a következő, jubileumi Pollack Expóhoz, 2016. február 25-26-án!