Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

„A PTE UTAZÓ NAGYKÖVETE” PÓTPÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2023 ŐSZ

Az „Utazó Nagykövet” elnevezéssel olyan elsődlegesen külföldön megrendezésre kerülő nemzetközi konferencián/workshopon, művészeti vagy sporteseményen való részvételt elősegítő pályázatot hirdetünk, amelyre a PTE valamennyi főállású és részmunkaidős oktatója és kutatója, valamint aktív státusszal rendelkező doktorandusz hallgatója pályázhat.

Pályázati beadási határidő: 2023. október 4. (szerda) 23:59

Bővebb tartalom

Követelmények:

Pályázni a 2023. október 20. – 2023. december 15. között megrendezésre kerülő nemzetközi konferencia/esemény/rendezvény részvételekhez kapcsolódóan lehet. (A hazaérkezés dátuma nem lehet 2023. december 15-nél későbbi).

A támogatást elnyerő kolléga/doktorandusz hallgató egyúttal feladatot is kap a PTE intézményi képviseletével kapcsolatban. Előzetes felkészítést követően az „Utazó Nagykövet” megbeszélést folytat az adott konferencia/workshop/esemény/rendezvény kapcsán jelenlévő vagy megkereshető PTE partnerintézmény képviselőjével, vagy a PTE Nemzetközi Igazgatóság megbízásából külön feladatot végez el a konferencia/workshop/esemény/rendezvény helyszínéül szolgáló egyetemen, városban.


Pályázat mértéke:

· Európai konferencia/művészeti esemény/sportesemény esetén: 200.000,-Ft

· Európán kívüli konferencia/művészeti esemény/sportesemény esetén: 400.000,-Ft

· Online konferencia/workshop regisztrációs díj esetén: regisztrációs díj erejéig

A támogatás kizárólag dologi költségekre (útiköltség, szállásköltség, konferencia regisztrációs díj) használható fel. Személyi költségekre, napidíj fizetésére nincs lehetőség.

Megjegyzés: A rendelkezésre álló pénzügyi keret erejéig történnek meg a bírálatok.

Kapcsolódó tartalmak