Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Álláslehetőség építéshatósági ügyintéző munkakörbe

Kedves Leendő Munkavállaló! Gyula, a történelmi fürdőváros, a Dél-Alföld gyöngyszeme, a térség egyik legsokoldalúbb, és legdinamikusabban fejlődő települése olyan hely, ahol jó élni, dolgozni, családot alapítani.

A Gyulai Polgármesteri Hivatal Építéshatósági Osztályára olyan tanulni, tapasztalatot szerezni vágyó fiatalok jelentkezését várjuk, akik a közigazgatásban képzelik el jövőjüket, vagy akár a tervezői, kivitelezői munkájuk megkezdése előtt tudásukat a hatósági munkára vonatkozó ismeretekkel kívánják megalapozni. Minden munka a jogszabályi előírásokon nyugszik, megfizethetetlen az a tudás, melyet szívesen megosztunk a kezdő munkatársainkkal, és melyeknek – tapasztalataink szerint később nem csak a munkában, hanem a magánéletben, a saját hatósági ügyeik intézése során is – hasznát veszik. E munkakör kapocs az iskolában szerzett tudás és annak hasznosíthatósága, a gyakorlat között.

 

A csapat, melybe új munkatársként várjuk: dinamikus, fiatalos, összetartó, egymást segítő. A megújult hatósági rendszer illeszkedik a mai fiatalok mindennapi elvárásaihoz, a tervek benyújtása, kezelése, az ügyindítás és ügyintézés elektronikus felületen zajlik. Hivatalunk dupla monitoros munkaállomást biztosít, valamint minden egyéb más tárgyi feltételt biztosít, mely a jó munkavégzéshez szükséges.

 

Állásajánlatunk, illetve a jelentkezés menetének leírása a www.kozigallas.gov.hu kormányzati honlapon 2019. június 30. napjától kezdődően elérhető.

 

Gyula, 2019. június 25.

 

Gyulai Polgármesteri Hivatal

Az álláspályázat 2019. június 30. napjától kezdődően elérhető a www.kozigallas.gov.hu kormányzati honlapon.