Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Álláslehetőséget kínál a Két Építő Kft.

Cégünk dinamikusan fejlődő építőipari vállalat, amely magas színvonalú építészeti megoldásokat nyújt ügyfeleinek. Jelenleg bővülő csapatunkba keresünk azonnali kezdéssel egy fő friss diplomás építészt.

Elvárások:

  • B kategóriás jogosítvány
  • kiváló kommunikációs készség, képesség az ügyfelekkel és a projektcsapattal való hatékony kommunikációra
  • felelősségteljes, önálló munkavégzés, képesség a problémák gyors és hatékony kezelésére


Feladatok:

  • Projektek műszaki előkészítése, beleértve a tervezési dokumentációk felülvizsgálatát és a szükséges anyagok beszerzésének koordinálását.
  • Helyszíni művezetés, amely magában foglalja a munkafolyamatok felügyeletét, az előrehaladás nyomon követését és a minőségellenőrzést.


Jelentkezés:

Kérjük, hogy a jelentkezés során csatoljon egy bemutatkozó fényképes levelet, amelyben kiemeli képességeit és motivációját az adott pozícióra való jelentkezésre. A jelentkezéseket a ketepitokft@gmail.com e-mail címre várjuk. Kérjük a tárgymezőben tüntesse fel: „Építész pozíció- Ön neve”


Miért minket válasszon?

Cégünk lehetőséget kínál a friss diplomás építész számára, hogy valódi projekteken dolgozzon, miközben szakmai tudását bővítheti egy támogató és inspiráló környezetben.

Csapatunk tagjaként Ön kulcsszerepet játszhat a vállalat sikerében, miközben karrierjét építi.

Várjuk lelkes és tehetséges jelentkezőinket, akik szeretnének csatlakozni egy innovatív csapathoz és hozzájárulni projektjeink sikeréhez.