Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Alumnus állásajánlat

Kedves Alumnus! Ezúton is szívből örülünk, hogy alumnusaink között tudhatjuk Önt, és reméljük, hogy már megtalálta vagy hamarosan megtalálja azt munkát, amit nap mint nap szívesen végez majd. 

Tudjuk, hogy sokan Budapesten vagy külföldön próbálják ki magukat. Ha Ön szívesen maradna vidéken, akkor a figyelmébe ajánljuk az alábbi műszaki álláslehetőségeket Szekszárdon.

Pályakezdőket is várnak termeléstámogató és minőségügyi mérnöki munkakörbe: https://www.dologido.hu/allas/minosegugyi-mernok-szekszard?from=filter&kategoria=243,252

https://www.dologido.hu/allas/termelestamogato-mernok-szekszard?from=filter&kategoria=243,252

2-5 év szakmai tapasztalattal rendelkezőket várnak minőségügyi munkatárs és projektkoordinátor pozíciókba: https://www.dologido.hu/allas/minosegugyi-munkatars-szekszard?from=filter&kategoria=243

https://www.dologido.hu/allas/projektkoordinator-szekszard?from=filter&kategoria=249

Mindegyik munkakörre (kivéve a minőségügyi munkatársat) több személyt is fel tudnak venni. Mindegyik esetben szükséges angol vagy német minimum középfokú nyelvtudás.

További információt a Viapan Dologidő munkatársától, Visi Boglárkától kérhetnek a visi.boglarka@viapan.hu címen vagy a +36 20 3838 217 számon.

Sikeres pályázást, jó munkát kívánunk.