Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

„Artificial Intelligence for Military Multiple Sensor Fusion Engines” tudományos előadássorozat

A NATO Tudományos és Technológiai Szervezete (Science and Technology Organization – STO) Szenzorok és Elektronikai Technológiák panelje (Sensors & Electronics Technology – SET) tudományos előadássorozatot szervez 2022. október 3-4-én „Artificial Intelligence for Military Multiple Sensor Fusion Engines” címmel. A rendezvényen a NATO tagállamokból és partnerországokból a szakterület nemzetközileg elismert, vezető kutatói és mérnökei tartanak előadásokat és vesznek részt.

A rendezvény a hazai egyetemek és kutatóintézetek e témával foglalkozó oktatói, kutatói és hallgatói előtt is nyitott, regisztrálni 2022. szeptember 28-ig van lehetőség a NATO STO honlapján, az alábbi linken keresztül: https://events.sto.nato.int/index.php/upcoming-events/event-list/event/19-ls/441-set-290-rls-artificial-intelligence-for-military-multiple-sensor-fusion-engines-third-event

Időpont: 2022. október 3-4.

Helyszín: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Q Épület QB F14-15 (1117 Budapest, Magyar tudósok krt. 2.)

Felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényen kizárólag a NATO tagállamok, valamint Ausztrália, Svájc, Finnország és Svédország állampolgárai vehetnek részt.

Az előadássorozat programját és rövid leírását a csatolt angol nyelvű dokumentum tartalmazza.

Megtisztelő jelenlétükre számítunk.

Kapcsolódó tartalmak