Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Az Udvari Kamaraszínház Anjou c. vendégelőadása Pécsett január 17-én

Az Udvari Kamaraszínház nem pusztán egy színház, hanem egy időutazás az örök értékek és a múlt iránti szenvedélyes elkötelezettség világába.

 

A Miniszterelnökség és a Kulturális- és Innovációs Minisztérium támogatásával, a budapesti Pozsonyi úti Hálaadás altemplomában működő, 180 férőhelyes színházunk olyan előadásokkal lepi meg a közönséget, amelyek mélyen gyökereznek a történelem és kultúra világában. 

 

Mindez a Jászai Mari-díjas Andrási Attila rendező és író vezetésével valósul meg, aki az előadásokat a történelmi hűség kedvéért hosszas, előzetes kutatómunkával, egyedülálló módon formálja meg, és legfőbb missziójának tekinti az ismeretek átadását a fiataloknak is.

 

Az Udvari Kamaraszínház nagy szeretettel várja az egyetem jelenlegi dákjait, oktatóit, a kedves hozzátartozókat, rokonokat, érdeklődőket az Anjou c. előadásra, mellyel január 17-én, szerdán 18.00 órakor a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumában vendégszerepelnek. A hallgatók kedvezményes áron, 1000 Ft-ért vásárolhatnak belépőjegyet. Belépőjegyek elővételben és helyben is vásárolhatók.

 

Az "Anjou" című előadás Nagy Lajos I. nápolyi hadjáratát és Endre herceg nápolyi tartózkodását és megöletését tárja elénk. Ebben az előadásban az érdekes események és a történelem szövése együtt alkot feledhetetlen élményt.

Ízelítő a darabból:

https://drive.google.com/file/d/10VldVVZp7T4ffqiNhbh_sC7Fc1-FpTBN/view?usp=sharing

 

Jegyvásárlás az esemény alábbi linkjein keresztül is lehetséges:

Andrási Attila: Anjou - A liliom útvesztői | Facebook

Anjou - A liliom útvesztői - MKUK - Udvari Kamaraszínház | Jegy.hu

 

Az interaktív szórólapon ízelítőket is láthatnak, honlapunkon pedig további érdekességeket is olvashatnak a színházról az érdeklődők: https://mkuk.hu/.


További előadások