Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Befogadó Egyetem művészeti pályázat

A PTE BTK Neveléstudományi Intézet - Befogadó Egyetem egyfordulós pályázatot hirdet a BEFOGADÁS tematikája mentén. Pályázhatnak közép-, és felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók, egyéni alkotók, művészeti intézmények, valamint művészeti szakmai szervezetek.

Egy művész legfeljebb három alkotással, vagy egy sorozatművel jelentkezhet. Méretbeli és műfaji megkötés nincs. A pályázó benyújthat irodalmi alkotást, videó munkát (terjedelem max. 2 perc), nyomtatott fotóanyagot, szobrot, festményt, stb. A legjobb három pályamunka díjazásban részesül.

Pályázni lehet továbbá különdíjra is: várunk logókat és pólóterveket a Befogadó Egyetem számára. A díjazás mellett a legjobban sikerült logót és pólótervet a későbbiekben a PTE Befogadó Egyetem felhasználja és a továbbiakban arculatának fontos elemeként jeleníti meg.

A pályázati anyag beadása: 2019. április 18. 8:00-16:00 (illetve indokolt esetben külön egyeztetés szerint)

A kiállítási anyag kiválasztásának tervezett időpontja 2019. április 15-30., amelynek eredményéről minden résztvevőt értesítünk.

A pályázatra történő jelentkezés ingyenes, nem kérünk regisztrációs díjat, ugyanakkor kérjük, hogy a kiválasztott alkotásokat személyesen, vagy egybegyűjtve őket, csoportos küldeményként juttassák el a leadás helyszínére.

A beérkezett anyagokat független bizottság bírálja el. A legjobb 30 pályamunka kiállításra kerül a PTE BTK Neveléstudományi Intézetében, majd a későbbiekben vándorkiállításon vesz részt számos középiskolában.

Leadási cím: PTE BTK Neveléstudományi Intézet, Ifjúság útja 6. B épület, 114-es iroda További információk:http://befogadoegyetem.pte.hu Deli Kitti - deli.kitti@pte.hu Fodor Bálint - fodor.balint@pte.hu Várjuk még: - a koncepció rövid ismertetőjét (max. 1 oldal terjedelemben) -a kiállító művész(ek) nevét, -a kiállító művész/művészek szakmai önéletrajzát.

Kapcsolódó tartalmak