Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Bútor tervezői álláshirdetés

Kedves Leendő Kollégánk.  Az Aszmann Bútor ’97 Kft Bútortervezéshez és az ahhoz kapcsolódó munkakörökbe munkatársat keres.  Cégünk több mint 20 éve foglalkozik egyedi bútorok gyártásával és installálásával. Immáron 5 éve saját telephelyünkön Pellérden űzzük az ipart, 25 fős csapatunkkal, jól felszerelt gyártó műhelyünkben, kellemes környezetben. 


A kihívás: Egyedi bútorokat kell tervezni. Nem hangzik bonyolultnak, mégis sokszor érezheti az ember, hogy nagy fába vágta a fejszéjét, mikor egy íves recepciós pulttal kell szembenéznie és megterveznie, úgy, hogy az ne csak egyszerűen szép, de gyártható is legyen. A legkisebbtől a legnagyobbig: fürdő bútortól az egyetemi gyakorló tantermek berendezéséig. Eleinte az árajánlat adás rejtelmeivel ismerkedhetsz meg majd fokozatosan a tervezéssel, végül akár a gyártás előkészítés is a Tiéd lehet. 

A teendők: Négyzet méter és folyóméter számítás. Ez sem hangzik bonyolultnak, de azért emlékezzünk csak vissza arra az íves recepciós pultra és ez csak az árajánlatadás. A tervezés ennél bonyolultabb, bár ha van egy kis ArchiCad vagy AutoCad tudásod, akkor Neked nincs félni valód. Ügyfelezés: Mert az ügyfél bizony bejön hozzánk és elmondja, hogy milyen bútort szeretne. Nincs katalógus, amiből ki tudná nézni, hogy milyen legyen az új konyhája, azt Te fogod Nekik megrajzolni. 

Mi kell a sikerhez: Mint már említettem, nem rossz, ha ismered a tervező programokat és van egy kis kreativitásod. Nem árt, ha talpra esett vagy ezzel irányítva az ügyfeleket a helyes úton, mert azért mindent Nekik sem szabad elhinni. Természetesen minden megtanulható, ez csak rajtad múlik, kezdőként számíthatsz a szakmai támogatásra a kollégáktól.

Elhelyezkedés a cégben: A Főnök alatt lennél eggyel. Ugyan 4 főnök van, mert a Miénk egy családi vállalkozás, de ez lényegtelen. 

Együttműködésünk előnyei: Ha nálunk fogsz dolgozni – remélem, hogy igen – akkor nagyon sok szakmai tapasztalattal bővítheted a tudás tárad.

És a lényeg: 250.000 Ft Bruttó induló fizetés. 

Jelentkezésedet várjuk az alábbi email címre: ida.ferrotron@gmail.com

Telefonon is elérsz minket: +3620/9473-173

Telephelyünk címe: 7831, Pellérd 552 hrsz. (Google térképen: Fábiántanya)