Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

"Careers in the Common Good" nyári tanfolyam

Két társammal és a Pro Progessione szervezettel dolgozunk egy nyári tanfolyamon. A tíz napos képzés Piliscsabán kerül megrendezésre augusztus 8. és 19. között. Célunk, közép- és kelet-európai fiataloknak (18-21 éves korosztály) a karrierkeresésben segíteni. A résztvevők többek között Magyarországról, Szerbiából, Lengyel-, és Csehországból érkeznek.

Célunkat a következő eszközökkel szeretnénk elérni: 1. kézzelfogható életpályákat mutatunk be, 2. interaktív workshopokkal különböző témákba adunk bepillantást, 3. tudást adunk "a fenntarthatóság, társadalmi fejlődés és társadalmi vállalkozások" témaköreiben, 4. önreflexióval és tudatos döntéshozással kapcsolatos tréningeket tartunk. Ez utóbbinál egy reflexiós füzettel és napi testmozgással, valamint egy pilisi kirándulással facilitáljuk a célok elérését.

Részletes összefoglalót és a workshopok előzetes témáit a csatolt pdf-ben és weboldalunkon megtekinthetők. Az idei az első alkalom, hogy a CCG-SC tábor megrendezésre kerül. Célunk, hogy a jövőben hagyománnyá váljon, és nyáron és év közben is több tábort tudjunk szervezni, szélesebb résztvevőkörrel.