Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

CONTRACT MANAGER álláslehetőség

Ha szeretnél részt venni egy nagy, nemzetközi hátterű építővállalat tevékenységében – szívesen együtt dolgoznál műszaki, gazdasági és jogi szakemberekkel – jól kommunikálsz, és nem hiányoznak a műszaki alapismereteid sem – képes vagy objektíven elemezni bonyolult helyzeteket – kihívásnak éled meg, hogy komplex témákban megoldásokat találj – tudsz megalapozott véleményt kialakítani, és ezért határozottan ki is tudsz állni akkor várjuk jelentkezésedet a STRABAG Contract Management csapatába! 

Rólunk

A STRABAG cégcsoport világszerte meghatározó szereplője a közlekedés-, mély- és magasépítésnek, mérnöki létesítményeknek, valamint alapanyaggyártásnak.

A CML Construction Services a STRABAG SE 100%-os leányvállalata. Feladata a STRABAG cégcsoport magyarországi vállalatainak jogi és szerződésmenedzsment támogatása.


Feladatkör

A Contract Manager abban támogatja a projektvezetést, hogy a kivitelezés során felmerülő vitás helyzetekben eredményesebben tudja a cég érdekeit képviselni.

Szorosan együttműködik a kivitelezést műszakilag és gazdaságilag irányító kollégákkal, valamint a vállalati jogtanácsosokkal. Értelmezi az építési szerződés rendelkezéseit. Amennyiben kivitelezési folyamatok eltolódnak a tervezett ütemezéshez képest, feltárja a kiváltó okokat. A szerződések műszaki tartalmának változása esetében meghatározza annak költség vonzatát, és tisztázza, melyik fél köteles azt viselni. Elkészíti az érdekérvényesítéshez szükséges dokumentációkat.


Elvárásaink

– építőmérnöki végzettség (MSc.)

– utazási hajlandóság belföldön

– tárgyalóképes angol nyelvtudás

– precizitás, analitikus gondolkodásmód, problémamegoldó készség

– proaktivitás, rugalmasság, asszertivitás, szervező készség

– kommunikációs és tárgyaló készség, csapatmunkára való képesség

– előny: hasonló munkakörben, építőipari vállalatnál szerzett tapasztalat


Amit kínálunk A CML Centre of Excellence egy 4 hónapot átölelő, 3 modulból álló Contract Management képzést kínál a jövendőbeli munkatársunk számára, amelyre külföldi telephelyeken kerül sor. A szakmai tudnivalók elsajátításán túl, megismerkedhetsz más országok konszernegységeinél dolgozó Contract Managerekkel is, és ezáltal megalapozhatod a kapcsolati rendszeredet a STRABAG konszernen belüli sikeres szakmai karriered érdekében! Egyéb továbbképzési lehetőségek, színvonalas irodai környezet, kompetens kollégák, változatos tevékenység, izgalmas projektek, érdekes tárgyalások. A nagyvállalati biztos háttér és fejlődési lehetőségek mellett a régióközpontunkra jellemző nyitott és barátságos szervezeti kultúra kombinációjával fog találkozni.


Jelentkezés: Prodán Dorottya, 0630 505 21 89, dorottya.prodan@strabag.com

Kapcsolódó tartalmak