Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Diplomaosztó Ünnepély – 2024. július 6. (szombat)

Diplomaosztó Ünnepély – 2024. július 6-án (szombat) 10:00, 12:00 és 14:00 óra

A PTE Műszaki és Informatikai Kar magyar nyelvű diplomaátadó ünnepségének tervezett időpontja 2024. július 6. (szombat) 10:00, 12:00 és 14:00 óra, helyszíne: Műszaki és Informatikai Kar (7624 Pécs, Boszorkány út 2., A010-es terem).

  • 10 órai kezdettel a Gépészmérnöki (BSc); Gépészmérnöki (MSc); Létesítményenergetikai szakmérnök; Ipari termék- és formatervező mérnöki (BSc); Műszaki FOKSZ, Televíziós műsorkészítő (FOKSZ), Villamosmérnöki (BSc);
  • 12 órai kezdettel a Mérnökinformatikus (BSc); Mérnökinformatikus (MSc); Környezetmérnöki (BSc); Zaj és rezgésvédelmi szakmérnök/szakember; Atomerőművi üzemeltetési szakmérnök/szakember; Hulladékgazdálkodási szakmérnök/műszaki szakember;
  • 14 óra kezdettel Belsőépítész tervezőművész (MA); Építőművészet (BA); Építőművész (MA); Építészmérnöki (BSc); Építész (MSc); Építészmérnöki osztatlan; Történeti épületdiagnosztikai és rehabilitációs szakmérnök/szakember; Településmérnök (MSc); Építőmérnöki (BSc); és Szerkezet-építőmérnöki (MSc) szakon végzett hallgatók vehetik át a diplomájukat.

 

A sikeres záróvizsgát tett hallgatók a záróvizsgák lezajlása után tájékoztató levelet kaptak a diplomaátadó ünnepség részleteiről. A rendezvényen a részvétel regisztrációhoz kötött (a regisztráció 2024. június 27-én indul), melynek a linkjét a hallgatók a tájékoztató levélben megkapják. Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy minden diplomát átvevő hallgató tervezetten max. 3 vendéggel érkezhet az ünnepségre, melyre a belépésre jogosító karszalagot 2024. július 4-5-én (9-13 óráig) a Hallgatói Önkormányzat Irodájában, illetve a diplomaosztó napján 9 órától az aulai információs pultnál vehetnek át. A diplomaosztó ünnepségen a vendégek ezen karszalaggal vehetnek részt. Az eseményről élő közvetítést indítunk a MIK YouTube csatornáján, melyet a karszalaggal nem rendelkező vendégeink a helyszínen is követhetnek az erre a célra felkészített előadókban.