Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

E-LIT – Tervezd a jövőd!

Jelentkezz ösztöndíj programunkra, szerezz diplomát, gyakorlati tapasztalatot, és egy 1M FT értékű ösztöndíjat egyszerre!

Az sem lesz kérdés, hol kezded diploma után a karriered, mert mindezek után egy teljes munkaidős pozíciót ajánlunk fel neked Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatójánál!

E-LIT Program:

Amennyiben kiválasztunk, bekerülsz ösztöndíjprogramunkba és versenyképes óradíj mellett, iskolaszervezeten keresztül kezdesz el nálunk dolgozni. Az ITSH ettől kezdve minden szemeszter elején átutalja a számládra az 1M forint értékű ösztöndíjat is, részletekre osztva az alábbiak szerint:

  • ötödik szemeszter: 100.000 Ft
  • hatodik szemeszter: 250.000 Ft
  • hetedik szemeszter: 250.000 Ft
  • nyolcadik szemeszter: 400.000 Ft

Az utolsó részlet a diploma megszerzését követően kerül kifizetésre. Amennyiben 7 szemeszter alatt szerzed meg diplomádat, a harmadik és negyedik részletet egyszerre kapod meg.

A gyakornoki időszak alatt IT szolgáltatói szektorral kapcsolatos piacképes, gyakorlati ismereteket fogsz szerezni. A gyakornoki pozícióban versenyképes óradíjat, szakmai fejlődést és mentort biztosítunk számodra. Az egyetemi kötelező szakmai gyakorlatodat a programon belül végezheted el. A gyakornoki időszak alatt lehetőséged van a német nyelvtudás fejlesztésére mind egyetemi, mind céges kereteken belül.

A BSC diploma megszerzését követően a gyakornoki program alapján az ITSH teljes-idős pozíciót ajánlhat fel számodra elsősorban a Pécsi telephelyen, de amennyiben ez igény és a cég oldaláról is megoldható, a Budapesti, Debreceni és Szegedi telephely is opció lehet.

Kiket várunk?

Olyan informatika iránt érdeklődő harmadéves diákokat, akik szeretnének egyszerre biztosítani maguknak egy kiváló ösztöndíjat, versenyképes juttatást gyakornokként, piacképes gyakorlati tudást, valamint karrier lehetőséget Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatójánál.

További információ ITT érhető el