Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Elektronikus feladattár fejlesztése

Pályázati cél:

A karon folyó oktatás folyamatos korszerűsítése, digitalizációja keretében támogatást biztosítunk további 3 tantárgy meglévő feladattárának a Möbius Test and Assessment rendszer segítségével történő feldolgozására, az oktatásba történő bevezetésére.

Az oktató vállalja, hogy egy kötelező szakmai kurzus matematikai számításait tartalmazó, minimum 100 feladatot tartalmazó feladatgyűjteményét rendelkezésre bocsájtja a Möbius rendszerben fejlesztők számára. A fejlesztőkkel történő folyamatos kapcsolattartást követően, oktató vállalja, a tananyag oktatásba történő bevezetését.

Pályázati beadási határidő: 2023.11.17

Bővebb tartalom

Elektronikus feladattár fejlesztése

Pályázat beadási határidő: 2023.11.17

A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar pályázatot hirdet elektronikus feladattár fejlesztésére.


A díjazás összege 300 ezer Ft


A pályázat célja:

A Karon folyó oktatás folyamatos korszerűsítése, digitalizációja keretében 3 tantárgy meglévő feladattárának a Möbius Test and Assessment rendszer segítségével történő feldolgozása, az oktatásba történő bevezetése.


A pályázatot elnyert oktató vállalja:

  • egy kötelező szakmai tárgy/kurzus matematikai számításokat tartalmazó, minimum 100 feladatot tartalmazó feladatgyűjteményének rendelkezésre bocsátását a Möbius rendszerben fejlesztők számára,
  • folyamatos kapcsolattartást a fejlesztőkkel,
  • a digitális feladattár oktatásba való bevezetését, a felhasználás első félévének végén összefoglaló készítését, amelyben külön ki kell térni arra, hogy a feladattár mennyiben szolgálta a lemorzsolódás csökkentését.

Határidők:

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. november 17.

A tananyag elkészítése: 2024. január 31.


Pályázni a PÁLYÁZATI ŰRLAP „ELEKTRONIKUS FELADATTÁR” kitöltésével lehet. Egy pályázó több tananyaggal is pályázhat, ezeket külön-külön kérjük benyújtani. A kitöltött és aláírt pályázati űrlapot elektronikus úton a megadott határidőig a titkar@mik.pte.hu e-mail címre kell megküldeni.


A pályázatok elbírálása

A pályázók közül a Kar Vezetősége választja ki a nyerteseket és döntéséről 2023. november 28-ig értesíti ki a pályázatot benyújtott oktatókat a megjelölt e-mail címen, elektronikus formában.


A pályázat szakmai felügyeletét Perjésiné dr. Hámori Ildikó (nyugalmazott) egyetemi docens (perjesi.ildiko@mik.pte.hu) látja el.

Kapcsolódó tartalmak