Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Érdekel a csoportvezetés, szívesen segítenél középiskolásoknak a pályaválasztásban?

A PTE Karrier Iroda most képzést és munkát kínál Neked!

Ha valaha emberekkel szeretnék foglalkozni, ha tanárnak, vezetőnek, tanácsadónak vagy segítőnek készülsz, ha érdekel az önismeret és az önfejlesztés, akkor felbecsülhetetlen értékű tudást és tapasztalatot szerezhetsz nálunk! 

A feladat: pályaorientációs foglalkozások tartása középiskolásoknak. 

A PTE Karrier Irodát rendszeresen hívják pécsi és Pécs környéki középiskolákba, hogy segítsünk a diákoknak a pályaválasztásban, továbbtanulásban. Pályaorientációs foglalkozásainkat felkészített hallgatóink tartják, párokban.

Szeretnénk bővíteni csoportvezető hallgatóink körét, 2018. márciustól új képzést indítunk!

  • Mi a feladat? 1,5-2 órás workshopok vezetése 15-20 fős középiskolás csoportoknak, előre közösen meghatározott foglalkozásterv szerint.
  • Mi a részvétel feltétele? A felkészítő képzésen való részvétel (max. 10 % hiányzással), ezt követően minimum 3 szemeszteren keresztül részvétel a Karrier Iroda pályaorientációs munkájában.
  • Mit kapsz? Kb. 150.000 Ft értékű képzést ingyenesen, mentorált gyakorlatot, és persze a csapatmunka szépségeit. Az első 10 alkalom megtartása önkéntes munkának fog számítani (az ingyenes képzésért „cserébe”), ezt követően 2000 Ft/fő/alkalom ösztöndíjat nyújtunk.
  • Felkészítő képzés: 30 órás (5 alkalom) komplex csoportvezetői (tréneri alapok) és pályaorientációs felkészítés, előre egyeztetett időpontokban, március-április folyamán. A felkészítést tapasztalt tréner kollégáink vezetik.

Ha érdekel a lehetőség, várjuk jelentkezésedet február 21. szerda éjfélig a somogyi.bianka@pte.hu címen! A jelentkezéshez kérjük, írj egy rövid (1000-1500 karakter) motivációs levelet arról, hogy miért vennél részt szívesen a képzésben és a munkában.

A képzésben maximum 16 főt tudunk fogadni. A jelentkezők számára kiválasztó alkalmat szervezünk, ez alapján hozunk majd döntést arról, hogy kik kezdhetik meg a képzést. A kiválasztás egy játékosbeszélgetős, kötetlen alkalmat jelent, ahol megismerhetitek egymást és mi is Benneteket. A kiválasztáson való részvételre két időpont közül választhatsz: 2018. február 27. kedd vagy 28. szerda 15.00-18.00 óráig. Ha esetleg semmiképp nem megoldható számodra egyik időpont sem, kérjük, jelezd felénk, és igyekszünk egy kompromisszumos megoldást találni. 

Ha bármilyen kérdésed van a fentiekkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal:

PTE Karrier Iroda 

7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.
Rektori Hivatal, 209-es szoba
karrieriroda@pte.hu
30/9694668

Kapcsolódó tartalmak