Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Esélyegyenlőségi Pályázat

A Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata pályázatot ír ki a Térítési és Juttatási Szabályzat 12. § (7) bekezdésének megfelelően az esélyegyenlőség biztosítása érdekében.

A pályázat célkitűzése, hogy minél több szociálisan rászorult hallgató kollégiumi díját átvállalja az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat.

A pályázatot azok a hallgatók nyújthatnak be, akik elnyerték az idei évben a kollégiumi elhelyezést.

 

Az űrlapot a kari Diákirodákon lehet átvenni, vagy le lehet töltetni a www.pteehok.hu weboldalán a Dokumentumtár menüpont alatt és a KARI Diákjuttatási és Kollégiumi Bizottsághoz kell benyújtani. 

A pályázatokat az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat bírálja el a Térítési és Juttatási Szabályzat 2. mellékletében lefektetett szempontrendszer alapján.

Amennyiben a hallgató a 2014/2015-ös tanév őszi szemeszterében rendszeres szociális ösztöndíjra pályázott, úgy az abban a pályázatban megadott szociális helyzet kerül figyelembe vételre.

Amennyiben a hallgató nem adott be rendszeres szociális ösztöndíj pályázatot, úgy a következő dokumentumok csatolása kötelező:

- rendszeres szociális ösztöndíj és alaptámogatás pályázati űrlap, valamint az ahhoz tartozó kitöltési útmutatóban meghatározott csatolandó dokumentumok.

Az eredményről mindenkit emailben értesítünk.

A pályázaton részt vehet minden hallgató, akinek pályázata a 2014/ 2015-es kollégiumi eljárás során pozitív elbírálásban részesült, továbbá hátrányos helyzetű, árva, családfenntartó, vagy akinek gyámsága nagykorúsága miatt szűnt meg.

A nem megfelelő űrlapon beadott, nem megfelelően kitöltött, hiányos illetve a pályázó aláírását nem tartalmazó pályázatok érdemi vizsgálat nélkül elutasításra kerülnek!

Az eljárás során hiánypótlásra nincs lehetőség!

 

Leadási határidő: 2014. szeptember 19.

Pécs, 2014. szeptember 1.